ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το καλύτερο ξεκίνημα

για-το-καλύτερο-ξεκίνημα-485150

Το καλύτερο ξεκίνημα θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, που θέλει το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 6.15΄ στη Νέα Σμύρνη, που είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Ο Ολυμπιακός με κόσμο στο πλευρό του θέλει το καλό ξεκίνημα, παίζοντας μετά από 20 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν έπειτα από πολλά χρόνια στα μεγάλα σαλόνια κι ο τεχνικός τους Σάκης Τσιώλης έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στη διάθεσή του 19 παίκτες που είναι οι: Αλβαρεζ, Μπρέσκα, Γιακούποβιτς, Μάρτίν, Μόνχε, Κάστρο, Ρόκα, Σανκαρέ, Σέλεζι, Τομάς, Ουμπίντες, Γκότοβος, Ζαραδούκας, Καμπάνταης, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ρίκκα, Ρόκας και Ψυχογιός.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σολάκης και Φραντζιπάνε, ο τιμωρημένος από την περσινή σεζόν, Σκάρος οι νεαροί Μητρόπουλος, Τσεκούρας και το τελευταίο απόκτημα ο ανέτοιμος Ντολεζάι.
Οι Γιακούποβιτς -Σελεζι-Ρόκας-Σανκαρέ-Τομάς-Αλβαρεζ -Ρίκκα-Μόνχε-Ουμπίντες-Καπετάνος- Μάρτιν θα είναι πιθανόν οι 11 σε ένα σύστημα 4-4-1-1, που θα μπορεί να γίνεται και 4-2-3-1, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπρέσκα.
Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται και οι οπαδοί του, καθώς οι «Austrian Boys» έχουν διοργανώσει εκδρομή, ενώ πολλοί θα είναι και οι Βολιώτες που ζουν μόνιμα στην Αθήνα και θα μεταβούν στη Νέα Σμύρνη.
Ο Σάκης Τσιώλης έχει κάνει ανάλυση του αντιπάλου, ενώ κατασκοπεία έγινε και από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό με τον Ακη Μάτζιο να τον βλέπει στη Λάρισα και τον Στόρε στο Πανθεσσαλικό το περασμένο Σάββατο.
Χθες που ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου ο Σουηδός τεχνικός Μίκαελ Στόρε δεν συμπεριέλαβε τον Σκούρτη, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Φουνγουάγιο, ο οποίος φαινόταν να είναι στον «αέρα».
Αναλυτικά η αποστολη : Μαχο, Μπέλιτς, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Φουνγκουάγιο, Βαρό, Χίκα, Κούκετς, Ριέρα, Κολοβός, Κούρντι, Μανιάτης, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Βαζ Τε, Μπάλαμπαν, Πούπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου