ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος για την αυριανή πρεμιέρα…

ετοιμος-για-την-αυριανή-πρεμιέρα-486047

Με 19 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα ο Ολυμπιακός για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο που είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός θέλει το καλό ξεκίνημα, παίζοντας μετά από 20 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, θέλοντας να συνεχίσει την παράδοση επιτυχιών στις πρεμιέρες και να σπάσει την παράδοση στη Νέα Σμύρνη.

Απέναντι στον Πανιώνιο με τον οποίο ξεκινά τους αγώνες της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός έχει χάσει τις δυο τελευταίες φορές στη Νέα Σμύρνη 4-1 (2 Μαύρος, Τόγιας, Ζάκας – Μπόντα) και 3-2 (2 Μαύρος, Τόγιας – Πιάς, Μπόντα), ενώ στις τελευταίες πρεμιέρες Α’ που ήταν όμως στο Βόλο οι ερυθρόλευκοι ήταν νικητές: (11/9/88) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2 – 1 (15΄ Μπόντα, 18΄ Καραμίχαλος – 65΄ Κλ. Νίλσεν) και (17/9/89) Ολυμπιακός – Ηρακλής 4 – 3 (13΄, 26΄, 40΄ Μπόντα, 67΄ Καραμίχαλος – 9΄Θ. Δημόπουλος, 48΄ Γ. Παπαδόπουλος, 57΄ Γιοβάνοβιτς).

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχει 7 ήττες, μια ισοπαλία και μια μόνο νίκη στο μακρινό 1971.

Από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία και στην αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα Παρασκευή πρωί για Αθήνα. Οι 19 παίκτες είναι: Alvarez, Breska, Jakupovic, Martin, Monje, Perez Castro, Roca Cases, Sankare, Szelesi, Tomas, Umbides, Γκότοβος, Ζαραδούκας, Καμπάνταης, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ρίκκα, Ρόκας, Ψυχογιός. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σολάκης και Φραντζιπάνε, ο τιμωρημένος από την περσινή σεζόν, Σκάρος οι νεαροι Μητροπουλος ,Τσεκουρας και το τελευταιο αποκτημα ο ανετοιμος Ντολεζάι.

Ο Σάκης Τσιώλης, που χθες έκανε ανάλυση αντιπάλου, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με την 11άδα του φιλικού με τον ΟΣΦΠ και τον Καπετάνο, ενώ κατασκοπεία έγινε και από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό με τον Ακη Μάτζιο να τον βλέπει στη Λάρισα και τον Στόρε στο Πανθεσσαλικό το περασμένο Σάββατο.

Για τον Πανιώνιο ο Μπόσκο Μπάλαμπαν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τέθηκε στη διάθεση της Μίκαελ Στόρε κι ενώ ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δοκίμασε το 4-3-3, με τερματοφύλακα τον Μάχο, δεξί μπακ τον Γιόνσον, αριστερό μπακ τον Βαρό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λάτκα, Σιόβα. Στον άξονα τους Μανιάτη, Κουμόρτζι και Τσότσαλιτς και επιθετική τριπλέτα τους Κούκετς (δεξιά), Γουνδουλάκη (αριστερά), Μπάλαμπαν (κορυφή).

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που θα μεταβούν μεμονωμένα ή οργανωμένα, το Σάββατο 28 Αυγούστου στην Αθήνα, για τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου, τους ενημερώνει για τα εξής: Οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα εισέλθουν στα πούλμαν που αναχωρούν το Σάββατο από το Βόλο για την Αθήνα, με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) και βάση αυτής θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Οι μεμονωμένοι εκδρομείς ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που είναι κάτοικοι Αθηνών, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (προπώληση εισιτηρίων από σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου), ή έξω από τη ΘΥΡΑ 8 του γηπέδου της Ν. Σμύρνης αντίστοιχα, όπου θα βρίσκεται εκπρόσωπος της ΠΑΕ, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενηθούν στη ΘΥΡΑ 8 του γηπέδου της Ν. Σμύρνης.

Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οφείλουν, για άλλη μια φορά, να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου