ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπώσεις και νίκες για Πύρασο και Ρήγα

εντυπώσεις-και-νίκες-για-πύρασο-και-ρή-488907

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε τόσο ο Πύρασος, όσο και ο Ρήγας Φεραίος, στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν την περασμένη Τετάρτη. Από την μία ο Πύρασος αναδείχθηκε νικητής στο τουρνουά του Αλμυρού κόντρα σε Νίκη Βόλου και Γ.Σ.Α. και από την άλλη ο Ρήγας επιβλήθηκε του Πυργετού στο Βελεστίνο.

 

Ο Ρήγας Φεραίος

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των φιλικών αγώνων έδωσε προχθές ο Ρήγας Φεραίος, επικρατώντας με 2-1 του Πυργετού από τη Λάρισα. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες φέτος στο περιφερειακό και ο τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου είχε την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα σε αντίθεση με το 4-3-3 που αγωνίστηκε η ομάδα κόντρα σε Σαρακηνό και ΑΕΔ προτιμήθηκε το 4-5-1. Συγκεκριμένα ο Κουσιάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα αγωνίστηκε ως δεξί μπακ ο Γεωργίου και ως αριστερό ο Σπαθής σε αντίθεση με τον περασμένο αγώνα που έπαιξε ως στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Βουραζέρης και Γρούνας. Στη μεσαία γραμμή ο Προβιάς με τον Μαυρίδη ήταν τα αμυντικά χαφ, με τον Προβιά να χρησιμοποιείται και ως αριστερό μπακ στα περασμένα ματς να επιστρέφει στην φυσική του θέση. Στα δεξιά κινούνταν ο Ζαχαράκης και στα αριστερά ο Μιχολίτσης. Ελεύθερο ρόλο μπροστά από την τετράδα είχε ο Μόσιος, ενώ ο Δανιλόπουλος ήταν η αιχμή της επίθεσης των κυανόλευκων. Μπορεί η απόδοση των γηπεδούχων να μην ήταν το ίδιο καλή στο πρώτο μέρος όσο στην επανάληψη, αλλά η τεχνική ηγεσία δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και καθοριστική ήταν η αλλαγή με τον Λαμπρογιώργο να περνάει στο ματς, μιας και ο επιθετικός του Ρήγα σκόραρε και κέρδισε και πέναλτι. Πλέον νέο φιλικό παιχνίδι έχει οριστεί για αύριο Σάββατο στο γήπεδο του Αλμυρού με αντίπαλο τον τοπικό ΓΣ, ενώ την Κυριακή ο Ρήγας θα κοντραριστεί με τη Χλόη στο γήπεδο της δεύτερης. Την 1η Σεπτεμβρίου η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου έχει προγραμματισμένο φιλικό με την Ακρόπολη Σέσκλου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί αγώνας στο Λιανοκλάδι με αντίπαλο τον Αγρότη, ο οποίος συμμετέχει στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.

 

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Τις εντυπώσεις αλλά και του τουρνουά στο τουρνουά του Αλμυρού κέρδισε η ομάδα του Λάκη Μπακάλη την περασμένη Τετάρτη, όπου κόντρα στην Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 1-0 και ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Γ.Σ.Α. Οι κυανόλευκοι με μία νίκη και μία ισοπαλία τερμάτισαν στην πρώτη θέση, ωστόσο αυτό που ικανοποιεί περισσότερο την τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση ήταν η καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Πύρασος πήρε την νίκη με 1-0 χάρη σε ένα πανέμορφο τέρμα -που καταχειροκροτήθηκε- από τον Π. Βούλγαρη, ο οποίος με σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με νέα ενδεκάδα ο Πύρασος έπαιξε κόντρα στον σύλλογο του Αλμυρού με σκόρερ τον Αλέκο Γεωργιάδη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ομάδας του Πυράσου στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό που έπαιξε. Παράλληλα πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο νεαρός Αντώνης Ταφίλης, συμμετέχοντας στο ματς με τον Αλμυρό. Πλέον νέος φιλικός αγώνας για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου θα δοθεί αύριο Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα της Ελασσόνας εκτός έδρας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου