ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει πολλή δουλειά ακόμη

θέλει-πολλή-δουλειά-ακόμη-483264

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Νίκη Βόλου στο πρώτο 45λεπτο του χθεσινού φιλικού τουρνουά στον Αλμυρό κόντρα στον τοπικό Γυμναστικό. Αυτό ήταν επί της ουσίας το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Χόρχε Μπάριος, που έδειξε πως θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Στη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Πύρασο η ενδεκάδα άλλαξε και η Νίκη Βόλου ηττήθηκε με 1-0, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει και νέους ποδοσφαιριστές.

Κόντρα στο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στο πρώτο 45λεπτο ξεκίνησε με τον Τάσσο κάτω από τα δοκάρια, ενώ σε σχήμα 4-3-3 ως δεξί μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Σαμαράς. Στην αριστερή πλευρά κινούνταν ο Καρακώστας και το δίδυμο της άμυνας αποτελούσαν οι Σωτρίνης στα δεξιά και Μαϊστρέλλης στα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ο Πετράς μαζί με τον Διγκόζη ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και με ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή κινούνταν ο Γραμματικόπουλος. Στην επίθεση από τα δεξιά ξεκίνησε ο Κροάτης Ντάνισιτς και στα αριστερά ο υπό δοκιμή Βλάχος. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Βακουφτσής. Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο Γυμναστικός του Βαγγέλη Σταμουλάκη κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Νίκη, μιας και ο Πλασταράς ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών και νίκησε τον Τάσσο, κάνοντας έτσι το 1-0. Η Νίκη ανέβασε ρυθμούς και διατηρώντας την μπάλα χαμηλά προσπάθησε να σπάσει την άμυνα των αντιπάλων. Στο 5ο λεπτό ο Βακουφτσής έπιασε σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ. Νέο σουτ του Βακουφτσή στο 20ο λεπτό κατέληξε επίσης σε κόρνερ, με τη Νίκη να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα των αντιπάλων, παρότι είχε την κατοχή. Τελικά στο 21ο λεπτό ο υπό δοκιμή Βλάχος έκανε το 1-1, πιάνοντας δυνατό συρτό σουτ που κατέληξε στην εστία του Αγριοδήμου. Ο ΓΣΑ προσπάθησε να κάνει το 2-1, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αραπίτσα από τα αριστερά ο Ελευθερίου έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, με τον Τάσσο να κάνει άστοχη έξοδο. Η τελευταία καλή φάση της 45λεπτης αναμέτρησης ήταν επίσης μια κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά για τη Νίκη. Ο Διγκόζης ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ στο 34ο λεπτό και ο Μαϊστρέλλης προωθήθηκε για να πάρει την κεφαλιά. Ο αμυντικός της Νίκης κέρδισε στον αέρα την αντίπαλη άμυνα, αλλά η μπάλα δεν του κάνε το χατίρι και πέρασε πάνω από το οριζόντιο σε άουτ. Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους, μιας και φάνηκε πως ακόμη χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, κέρδισαν όμως το χειροκρότημα αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο του Αλμυρού.

ΝΙΚΗ (Μπάριος): Τάσσος, Σαμαράς, Καρακώστας, Σωτρίνης (25’ Παπαδήμας), Μαϊστρέλλης, Πετράς, Διγκόζης, Ντάνισιτς (31’ Βλαχοκυριάκος), Βλάχος, Γραμματικόπουλος (25’ Κιπτίου), Βακουφτσής.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Σταμουλάκης): Αγριόδημος, Κ. Νικηφοράκης, Κυριάκος (36’ Μπιρτσάι), Πλαβός, Σ. Γκεοργκίεφ, Χάνος, Ελευθερίου, Αραπίτσας (36’ Λόρι), Αλεξίεφ (36’ Β. Γκεοργκίεφ), Πλασταράς, Κοντοβάς.

Κόντρα στον Πύρασο

Μια διαφορετική ενδεκάδα χρησιμοποίησε στο δεύτερο 45λεπτο ο Χόρχε Μπάριος, μιας και για τη Νίκη ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ο Μπαϊμάκης και σε σχήμα 4-3-3 ο υπό δοκιμή Χαράλαμπος Μιχαήλ από την Αγία Παρασκευή έπαιξε ως δεξί μπακ και ο Δραγάτης ως αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Παπαδήμας και Χρυσοχοΐδης, ενώ στην μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Βλαχοκυριάκος και Αργύρης. Μπροστά από τα αμυντικά χαφ χρησιμοποιήθηκε ο Κυπτίου, ενώ στην δεξιά πλευρά έπαιξε ο Χρήστος Μιχαήλ που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Λεβαδειακού. Στην αριστερή πτέρυγα δοκιμάστηκε ο Φερνάντεζ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε και ως αριστερό μπακ, αλλάζοντας με τον Δραγάτη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Μαλδονάδο, ο οποίο παραμένει στις προπονήσεις της Νίκης δίχως να έχει αποκτηθεί. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη πήραν τη νίκη κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκε για την Νίκη με 1-0, όταν ο Π. Βούλγαρης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μπαϊμάκη και χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

ΝΙΚΗ (Μπάριος): Μπαϊμάκης, Χαρ. Μιχαήλ (15’ Φλάμος), Δραγάτης, Παπαδήμας, Χρυσοχοΐδης, Βλαχοκυριάκος (19’ Παπαϊωάννου), Αργύρης, Χρ. Μιχαήλ, Φερνάντεζ, Κιπτίου (15’ Μυργιώτης), Μαλντονάδο.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Αποστολίδης, Κοντοβάς, Γκάγκας, Τανάγιας, Μπασδάνης, Βούλγαρης, Κωνσταντάκος (35’ Στεφανής), Νούσιας, Αρσένος, Πετρίδης.

Φιλικό με Αναγέννηση

Ενα νέο φιλικό θα έχει την ευκαιρία να δώσει η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, μιας και θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 6 μ.μ. κόντρα στην ΑΣΑ που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και στην οποία πέρυσι αγωνίζονταν οι Βακουφτσής και Διγκόζης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου