ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και επίσημα Ντολεζάι στον Ολυμπιακό

και-επίσημα-ντολεζάι-στον-ολυμπιακό-485837

Και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι από χθες ο διεθνής Σλοβάκος αμυντικός Πέτερ Ντολεζάι, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών. Ο Peter Dolezaj μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα:
"Ευχαριστώ τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι πως θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα με στόχο την καθιέρωσή της στο πρωτάθλημα της Super League. Eγώ και οι συμπαίκτες μου περιμένουμε τη στήριξη των φιλάθλων σε εντός και εκτός έδρας αγώνες".
Η αποχώρηση του Ιταλού αμυντικού κινητοποίησε το επιτελείο του Ολυμπιακού ώστε να καλυφθεί το κενό και με συνοπτικές διαδικασίες ο Ντολεζάι πήρε το προβάδισμα και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρολεύκων. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Σπάρτακ Τρνάβα, παίζοντας σε 27 ματς και πετυχαίνοντας και 8 γκολ, καθώς έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα από στημένες φάσεις και πέναλτι, ενώ συνολικά με την Σπάρτακ έχει πετύχει 19 γκολ σε σύνολο 95 συμμετοχών. Είναι 29 ετών και μετρά και τρεις διεθνείς συμμετοχές με την εθνική ανδρών της Σλοβακίας.
Ο Ντολεζάι (1,84 μ. – 83 κ.), εκτός από τη Σπαρτάκ Τρνάβα, έχει διατελέσει παίκτης της Ντούμπνιτσα και της Ζίλινα, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός συνόρων.
Ο 29χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε χθες και στην προπόνηση των ερυθρόλευκων όπου ο Σάκης Τσιώλης έκανε και ανάλυση του αντιπάλου δυο μέρες πριν το παιγνίδι της πρεμιέρας το Σάββατο με τον Πανιώνιο. Σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να δοκιμάσει το σύστημα και το σχήμα του Σαββάτου στο οποίο σίγουρα δεν θα είναι ο ανέτοιμος Φραντζιπάνε, ο αμφίβολος Σολάκης και φυσικά ο Ντολεζάι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου