ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Γ’ Εθνική ο Βολιώτης ρέφερι Δημήτρης Κρητικός

στη-γ-εθνική-ο-βολιώτης-ρέφερι-δημήτ-509760

Επιβράβευση των κόπων πολλών ετών για το Βολιώτη ρέφερι Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος μετά την πολύ καλή περσινή του παρουσία στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, φέτος θα διευθύνει αγώνες της επαγγελματικής κατηγορίας της Γ’ Εθνικής (Football League 2). Θυμίζουμε πως από πέρυσι στους πίνακες της Γ’ Εθνικής βρίσκεται κι άλλος ένας Βολιώτης διαιτητής, ο Εμμανουήλ Σκουλάς που είχε πολύ καλή παρουσία στους αγώνες τους οποίους διεύθυνε.
Εκτός του Δημήτρη Κρητικού, άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στη Β’ Εθνική πέτυχαν και οι βοηθοί διαιτητές Αντώνης Δαλούκας και Κώστας Πετρόπουλος, ενώ ο βοηθός Θωμάς Τασσιόπουλος θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Θ. στους πίνακες της Γ’ Εθνικής. Στη Σούπερ Λίγκα την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα εκπροσωπεί για άλλη μια χρονιά ο καλύτερος ίσως Έλληνας διαιτητής αυτή τη στιγμή, Γιώργος Δαλούκας.
Όσον αφορά στους Βολιώτες παρατηρητές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, στη Γ’ Εθνική θα υπάρχουν οι Ιωάννης Κουζάκης και Σωτήρης Κουσκουρίδας, ενώ στη Β’ Εθνική παρατηρητές θα είναι ο αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Σ.Θ. Σπύρος Κανούλης και Θωμάς Σακαρίκος.

Πρώτη συνάντηση για τους διαιτητές της Ε.Π.Σ.Θ.

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα έχουν την πρώτη στους συνάντηση οι διαιτητές της Ε.Π.Σ.Θ. στα γραφεία της Ένωσης. Παλιοί και νέοι διαιτητές, εν ενεργεία και μη, θα δώσουν το παρών υπό τον αρχιδιαιτητή Σπύρο Κανούλη, ο οποίος και φέτος θα έχει το δύσκολο έργο του ορισμού των διαιτητών αλλά και της επιμόρφωσης αυτών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Πέρυσι ξεκίνησε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από την Ε.Π.Σ.Θ. αναφορικά με το χώρο της διαιτησίας και ευχή όλων είναι φέτος τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα από την περασμένη σεζόν. Τέλος αναμένεται να συσταθεί και νέα Σχολή Διαιτησίας εντός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου