ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα φιλική νίκη για τον Ρήγα

νέα-φιλική-νίκη-για-τον-ρήγα-504677

Πολύ καλά δείγματα σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδειξε ο Ρήγας Φεραίος, καθώς χθες επικράτησε του πολύ δυνατού Πυργετού με σκορ 2-1. Για την ομάδα του Βελεστίνου σκόραραν οι Λαμπρογιώργος και ο βετεράνος Κουντούρης με πέναλτι ενώ για τον Πυργετό μείωσε στο τέλος ο Τσατσαλίδης.
 
 
Δοκιμάζοντας πολλούς παίκτες αλλά ταυτόχρονα δείχνοντας αρκετή ομοιογένεια, ο Ρήγας παρατάχθηκε αρχικά με τους Κουσιά κάτω από τα δοκάρια, τους Σπαθή, Γρούνα, Βουραζέρη και Γεωργίου στην τετράδα της άμυνας, Μαυρίδη, Ζαχαράκη, Προβιά, Μόσιο και Μιχολίτση στο χώρο του κέντρου και με μοναδικό προωθημένο τον Δανιλόπουλο. Στην επανάληψη πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές, χαρακτηριστικό είναι πως μόνο ο Σπαθής έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο, ωστόσο αυτό ήταν και το καλό ημίχρονο της ομάδας του Βελεστίνου καθώς έπαιξε πολύ καλύτερα απ’ ότι στα α’ μέρος.
Οι αλλαγές έμελλε να αλλάξουν και την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η είσοδος του Λαμπρογιώργου και του Κουντούρη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Στο 63’ ο Θωμάς Λαμπρογιώργος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περσινή χρονιά, όταν με τη φανέλα του Αστέρα πέτυχε 39 γκολ και με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους Βελεστινιώτες. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα πάλι ο Λαμπρογιώργος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Πυργετού και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Κουντούρης ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-0 για το Ρήγα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λάρισας ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Τσατσαλίδη.
 
Οι συνθέσεις
 
Ρήγας: Κουσιάς (46’ Τσουμπέκος), Σπαθής, Γρούνας (79’ Ντόντος), Βουραζέρης (49’ Αλεξίου), Γεωργίου (68’ Βογιατζής), Μαυρίδης (64’ Μπακάλης), Ζαχαράκης (46’ Κουντούρης), Προβιάς (57’ Γάρος), Μόσιος (46’ Σκλαπάνης), Μιχολίτσης (46’ Τσιαντής), Δανιλόπουλος (52’ Λαμπρογιώργος)
 
Πυργετός: Μπρέλλας, Γκοκούδης, Στυλιανός, Πότσης, Στούμπος, Κουρδής, Κόκκινος, Σιδηρόπουλος, Στύλλας, Ζαφειρίου, Παγκαρλιώτας.      

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου