ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πίστη του Αρη για παρουσία στους Ομίλους

πίστη-του-αρη-για-παρουσία-στους-ομίλο-486639

Ο Άρης θα παλέψει σήμερα στη Βιέννη απέναντι στην Αούστρια για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όπως δήλωσε ο Ντάρσι Νέτο κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία. Ο Βραζιλιάνος μπακ χαρακτήρισε εύθραυστο αποτέλεσμα το 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για αυτό τον λόγο οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να βρεθούν εκείνοι στην κλήρωση στο Μόντε Κάρλο.
«Ο Άρης δεν θα έχει παθητικό ρόλο. Από το ξεκίνημα θα πιέσουμε, θα κάνουμε το παιχνίδι μας κα θα επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Το 1-0 είναι εύθραυστο σκορ, ωστόσο εμείς θα παίξουμε για την πρόκριση», τόνισε ο 29χρονος παίκτης.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής, ανέφερε: «Ελπίζουμε όλα πάνε καλά. Η ομάδα είναι έτοιμη. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή. Το 1-0 είναι εύθραυστο και πολύ πονηρό σκορ. Ωστόσο μας δίνει ένα προβάδισμα. Κάθε γήπεδο είναι σαν το Κλεάνθης Βικελίδης. Σίγουρα θα υπάρχουν 1100 οπαδοί του Άρη από τη Θεσσαλονίκη καθώς και ομογενείς».
Στην αποστολή ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πήρε και τους 21 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.
Όσον αφορά την ενδεκάδα του Άρη, ο Τόνι Κάλβο θα είναι η μία σίγουρη αλλαγή σε σχέση με το σχήμα του πρώτου αγώνα, ενώ ο Νίκος Λαζαρίδης είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τον Οριόλ Λοθάνο στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ρονάλντο. Οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα, Χαβίτο, Κόκε και Τσέζαρεκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα αμέσως μετά το ματς, με την άφιξη να υπολογίζεται γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου