ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό τουρνουά στον Αλμυρό για τη Νίκη

φιλικό-τουρνουά-στον-αλμυρό-για-τη-νίκ-486479

Σε αναμονή για τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου βρίσκονται οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής και μεταξύ αυτών και η Νίκη Βόλου, η οποία βάσει προγράμματος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ Ρουφ το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από την ΕΠΟ το πού αλλά και το πότε. Σήμερα οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στον Αλμυρό, με τον Αλέξανδρο Γιακάκογλου να δίνει το παρών.
Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν από τα Γρεβενά, όπου και παρέμειναν για μία περίπου εβδομάδα προκειμένου ο Χόρχε Μπάριος να μπορέσει να δέσει τους ποδοσφαιριστές, μιας και τα πρόσωπα που ντύθηκαν στα κυανόλευκα στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι ήταν πολλά.
Σήμερα θα συμμετάσχουν σε φιλικό τουρνουά 45 λεπτών κόντρα στις ομάδες του ΓΣ Αλμυρού αλλά και του Πυράσου Νέας Αγχιάλου. Αυτό θα είναι το πρώτο τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος θα μπορεί να δει την ομάδα του να αγωνίζεται έστω και σε φιλικό παιχνίδι, μιας και ο αγώνας που είχε δοθεί κόντρα στον Ρήγα Φεραίο είχε δοκιμαστικό χαρακτήρα για πολλούς ποδοσφαιριστές.
 

Στο φιλικό ο Γιακάκογλου
Ο Αλέξανδρος Γιακάκογλου αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο του Αλμυρού προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Ο Γιακάκογλου είναι γνωστός στο κοινό του Βόλου από τη θητεία του στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι και το καλοκαίρι του 2009 ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Εθνικού Ολυμπιακού και του Τοξότη. Πέρυσι αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών, όπως επίσης οι Δούμας και Μπανούσης, οι οποίοι πέρασαν από το μικροσκόπιο του Χόρχε Μπάριος και απορρίφθηκαν.
Ο Γιακάκογλου είχε συμφωνήσει αρχικά να συνεχίσει την καριέρα του στους Πόντιους Κατερίνης, αλλά τελικά κάπου χάλασε η δουλειά με την ομάδα της Πιερίας. Εκτός από τον Γιακάκογλου ο προπονητής της Νίκης Βόλου θα τσεκάρει σήμερα και τον Αντώνη Βλάχο, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα αποφασισθεί αν ο πρώην παίκτης της Δόξας Κρανούλας ενισχύσει ή όχι τους κυανόλευκους στο νέο πρωτάθλημα.
Στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Χαράλαμπος Μιχαήλ, ο οποίος είναι γεννημένος το 1988 και ανήκει στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Ο Μιχαήλ είναι Κύπριος και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ και βρίσκεται στο Βόλο λόγω σπουδών. Με τη σειρά του αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα σημερινά δύο 45λεπτα. Το πρώτο από αυτά θα γίνει με αντίπαλο τον Αλμυρό και θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ., ενώ το δεύτερο με αντίπαλο τον Πύρασο θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ.
 

Στον αέρα το Κύπελλο
Οπως ήταν προγραμματισμένο, την Κυριακή ξεκινάει λογικά το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει καμιά προαναγγελία από την ΕΠΟ, ενώ ούτε χθες πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών για τα παιχνίδια της πρώτης φάσης. Η Ομοσπονδία περιμένει από τις περιφέρειες όλης της χώρας τα πιστοποιητικά καταλληλότητας των εδρών όλων των ομάδων, τα οποία δεν είχαν προσκομίσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της. Για τον λόγο αυτό υπάρχει η σκέψη οι αγώνες της πρώτης φάσης να αναβληθούν και να πάει η διοργάνωση μια βδομάδα πίσω. Κάτι τέτοιο συμφέρει βέβαια τις ομάδες που θα μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα σε ό,τι αφορά στο Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα. Σήμερα αναμένεται να αποφασισθεί από την ΕΠΟ το τι μέλλει γενέσθαι και να υπάρξει στην συνέχεια η ανάλογη ανακοίνωση.
 

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ
Χθες οι κυανόλευκοι υπό τις οδηγίες του Χόρχε Μπάριος προπονήθηκαν στο γήπεδο του Διμηνίου. Για το λόγο αυτό η κυανόλευκη ΠΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του Διμηνίου, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΑΕ Διμηνίου Γεώργιο Καλιακούδα για την παραχώρηση του γηπέδου του Διμηνίου στην ομάδα της Νίκης Βόλου για τις ανάγκες της χθεσινής προπόνησης».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου