ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμόγελα παρά την ήττα στον Πύρασο

χαμόγελα-παρά-την-ήττα-στον-πύρασο-503250

Μπορεί ο Πύρασος να ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ωστόσο οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη ικανοποίησαν με την εικόνα που παρουσίασαν, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατά διαστήματα απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο.

Φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας ο Πύρασος παρουσιάζεται όλο και πιο έτοιμος με χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του το ασφυκτικό πρέσινγκ και την καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Μάλιστα αυτά τα δύο στοιχεία ο Πύρασος τα εμφάνισε και στο Κυριακάτικο φιλικό παρά τις πολλές αλλαγές προσώπων που υπήρξαν στη βασική ενδεκάδα λόγω των πολλών απουσιών. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πύρασος παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Κ. Κίτσος, Ν. Μπασδάνη, Μ. Αποστολίδης και Σπ. Αναστασίου. Οι Τανάγιας και Κόκκας, οι οποίοι πήραν τις θέσεις στη βασική ενδεκάδα των Γκάγκα και Στεφανή, ήταν πολύ καλοί στο κέντρο της άμυνας. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αλέκος Γεωργιάδης, που χρησιμοποιήθηκε για 45 λεπτά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Όπως είναι λογικό όμως υστέρησε σε φυσική κατάσταση αφού έχει μόλις μία εβδομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία του λόγω του ότι μέχρι πρότινος είχε μείνει ελεύθερος από τη Νίκη.
Στην επανάληψη ο Λάκης Μπακάλης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές -έξι στον αριθμό- ωστόσο ο Πύρασος εξακολουθούσε να έχει τα ηνία του αγώνα και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ισχύσει τελικά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και η ομάδα της Ν. Αγχιάλου να δεχτεί γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού από τον Καλαμπάκα στη μοναδική ουσιαστικά αξιόλογη φάση των γηπεδούχων.

Πύρασος: Τσιλίγκος, Νούσιας, Κοντοβάς, Κόκκας (73’ Μπούτλας), Τανάγιας, Π. Βούλγαρης (70’ Δανόπουλος), Αρσένος, Κωνσταντάκος (46’ Μπλότσικας), Γεωργιάδης (46’ Γκάγκας), Γκιγκιλασβίλι (46’ Στεφανής), Φασουράκης (46’ Πετρίδης).
Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Ν. Αγχιάλου είναι αύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου σε τουρνουά που θα γίνει στον Αλμυρό με την συμμετοχή της τοπικής ομάδος και της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου