ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη και εντυπώσεις για Ρήγα Φεραίο

νίκη-και-εντυπώσεις-για-ρήγα-φεραίο-851206

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα είχαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Βελεστίνου ο τοπικός Ρήγας Φεραίος κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2. Αυτό ήταν το 3ο φιλικό για την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά της παιχνίδια έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Σαρακηνό με 6-0. Οι κυανόλευκοι, ως νεοφώτιστοι φέτος στην κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος, έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή, ωστόσο αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι η ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα και ομοιογένεια μέσα από τα φιλικά παιχνίδια αλλά και τις δυνατές προπονήσεις. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ομάδας του Βελεστίνου είχαν την ευκαιρία κόντρα σε ένα αντίπαλο που βρίσκεται σε κατώτερη κατηγορία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό, με τον Δανιλόπουλο να κερδίζει τον Ζαχαράτο μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε σουτ του νεαρού επιθετικού. Οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου απάντησαν από την άλλη στο 15ο λεπτό, όταν ο Καραπλιάγκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουρίτα. Οι κυανόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν το 2-0 με τον Λαμπρογιώργο να σημειώνει το τρίτο του τέρμα σε φιλικό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας και του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 24ο και εν συνεχεία στο 29ο λεπτό, όταν αρχικά πλάσαρε άουτ και στη συνέχεια τον σταμάτησε ο νεοεισελθών τερματοφύλακας Γκλαβίνης. Ο Καραπλιάγκος ανέλαβε ακόμη μία στημένη φάση όταν στο 34ο λεπτό ο Χαριτίδης πήρε πέναλτι από τον Μαυρίδη και ο επιθετικός της ΑΕ Διμηνίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Κουρίτα να πέφτει σωστά, αλλά να μη σώζει. Δύο λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους ο νεαρός Μαυρίδης «διόρθωσε» το λάθος του και με κεφαλιά σε κόρνερ του Κουντούρη σκόραρε σε βάρος της πρώην του ομάδας. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1, όταν ο Μιχολίτσης μετά από νέο λάθος της άμυνας σκόραρε ανενόχλητος, δίνοντας αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Η ΑΕΔ μείωσε στο τελικό 4-2 με διπλή προσπάθεια του Καρανικολάου, ο οποίος νίκησε τον Κωνσταντάκο με πλασέ.

Τα υπόλοιπα φιλικά

Σε νέο φιλικό 25 Αυγούστου στο Βελεστίνο θα βρεθεί ο Πυργετός, ενώ στις 28 στο γήπεδο Αλμυρού ο ΓΣΑ θα φιλοξενήσει τους κυανόλευκους. Μία μέρα μετά, δηλαδή στις 29, θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με τη Χλόη, ενώ την 1 Σεπτέμβρη η Ακρόπολη Σέσκλου θα φιλοξενηθεί στο Βελεστίνο.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Καραμίχαλος): Κουρίτας(46’ Τσουμπέκος, 70’ Κωνσταντάκος), Γεωργίου(70’Μπατσικώστας), Προβιάς, Σπαθής, Βουραζέρης, Μαυρίδης(54’ Μπακάλης), Κοντούρης(68’Βογιατζής), Μπάτης (44’Μιχολίτσης), Δανιλόπουλος, Λαμπρογιώργος (65’Ντόντος).

ΑΕ Διμηνίου(Θάνος Θεοδώρου): Ζαχαράτος(28’Γκαλβίνης, 60’Βενιέρης), Κότσκα (60’Σπυρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Διάκος, Τ.Χονδρός(46’ Πολυβρόχος), Γεωργούλας(46’Μπουραζάς), Μπράμπας, Καρανικολάου, Κουσιαρής (46’ Τσιάμης), Καραπλιάγκος, Χαριτίδης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου