ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόπηκαν… οι γέφυρες

κόπηκαν-οι-γέφυρες-434922

«Στην αρχή αυτοί είπανε δεν θέλουμε και εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε… αλλά μετά δεν δεχτήκαμε και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει, ούτε κι εμείς θέλουμε»! Η ιστορική αυτή δήλωση του πρώην αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού, Θωμά Μάτσιου, μοιάζει να ταιριάζει γάντι στο «διαζύγιο» μεταξύ ΠΑΟΚ και Ίβιτς.

Ενώ λοιπόν, από τη λήξη των πλέι οφ μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι Δικέφαλος ψάχνει τον διάδοχο του Σέρβου στον πάγκο, ξαφνικά το μεσημέρι της Παρασκευής διέρρευσαν οι πληροφορίες «επανασύνδεσης» των δύο πλευρών και λίγο αργότερα έγινε γνωστή η οριστική διακοπή της συνεργασίας.

Ο τεχνικός διευθυντής, Λούμπος Μίχελ, καθυστερούσε την ανακοίνωση του «διαζυγίου» παλεύοντας για τις όποιες πιθανότητες παραμονής του Σέρβου στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Και κάτι τέτοιο φαίνεται πως αρχικά βρήκε έδαφος μετά την κουβέντα που είχαν το βράδυ της Πέμπτης Σαββίδης και Ίβιτς μέσω Skype. Οι δύο άνδρες είχαν πολύωρη συζήτηση και μοιάζει να ήρθαν πιο κοντά, έπειτα από το «πάγωμα» των επαφών τους μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να δέχτηκε τις προτάσεις Ίβιτς και συμφώνησαν να σκεφτούν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ίβιτς που βρίσκεται για οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη, επικοινώνησε με τον Μίχελ και του ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου