ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατό τεστ αύριο για Αλμυρό και Εθνικό

δυνατό-τεστ-αύριο-για-αλμυρό-και-εθνικ-485479

Δύο ομάδες οι οποίες αν μη τι άλλο αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, ο Αλμυρός και ο Εθνικός, κοντράρονται αύριο σε δυνατό φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο του Αλμυρού.

Ο γηπεδούχος Αλμυρός από τη μία έχει πραγματοποιήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις στα μέχρι τώρα φιλικά, επικρατώντας με 4-0 του Αίαντα στη Σούρπη και με 3-0 του Μαγνησιακού. Η ομάδα του Βαγγέλη Σταμουλάκη έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά και φαίνεται διατεθειμένη να παλέψει για την άνοδό της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός δοκιμάζει τους παίκτες του σε δυνατά φιλικά προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει και να μοντάρει το βασικό κορμό της ομάδας. Εκτός από το αυριανό φιλικό, ο Αλμυρός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 25/8 τον Πύρασο, ενώ το σαββατοκύριακο 28-29/8 ο ΓΣΑ θα παίξει με το Ρήγα και θα συμμετέχει σε τουρνουά στη Σούρπη. Στα μεταγραφικά το μόνο που μένει είναι να γίνουν ακόμα δύο ή τρεις προσθήκες στο ρόστερ, με τους Λόρι Κερι που έμεινε ελεύθερος από τους Νέους του Ολυμπιακού και τους δύο Βούλγαρους, Αλεξίεφ και Γκεοργκίεφ που πέρυσι αγωνίστηκαν για λογαριασμό του Μαγνησιακού, να είναι σε πρώτο πλάνο και οι υποθέσεις των οποίων αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.
Στον αντίποδα ο Εθνικός του Κώστα Κούτσικα, μέχρι στιγμής μετρά μόνο ήττες στα φιλικά που έδωσε τα οποία όμως ήταν με ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πλην αυτού με την ΑΕ Διμηνίου, όπου οι Βολιώτες ηττήθηκαν με 1-0. Ωστόσο δεν υπάρχει καμιά ανησυχία στο τεχνικό τιμ της ομάδας για τα ατυχή αποτελέσματα, καθώς όπως τόνισε και ο Κώστας Κούτσικας, «από ‘δω και στο εξής θα σταματήσουν οι δοκιμές και θα επικεντρωθούμε στο μοντάρισμα του βασικού κορμού της ομάδας». Εκτός από το αυριανό φιλικό θα μείνουν προληπτικά οι Παρίσης και Καραγιαννάκης που κάνουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Κώστα Κούτσικα. Τέλος στα μεταγραφικά το ρόστερ έχει κλείσει πλην μιας εκκρεμότητας που υπάρχει και αφορά στην περίπτωση του έμπειρου αμυντικού Γιάννη Τσιγιάννη η οποία ενδιαφέρει τον Εθνικό και, εφόσον ολοκληρωθεί, θα είναι πραγματικό «μπαμ», καθώς μιλάμε για παίκτη με πολυετή θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου