ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 3-2 επικράτησαν οι Νέοι Αθλητές της ΑΠΟΒ

με-3-2-επικράτησαν-οι-νέοι-αθλητές-της-απ-478505

Σε ένα παιχνίδι όπου υπήρξε όμορφο θέαμα παρά την κακή κατάσταση του γηπέδου, οι Νέοι Αθλητές επικράτησαν με 3-2 της ΑΠΟΒ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της τελευταίας.

Ο προπονητής των Νέων Αθλητών από τη μία, Δημήτρης Κόφφας αλλά και ο Μιχάλης Θεοδωρίδης για λογαριασμό της ΑΠΟΒ από την άλλη, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους δοκιμάζοντας πολλούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Τελικά οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Κόφφα επικράτησαν με 3-2 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Χατζητρακόσιας, Μελέτης και Αθανασιάδης. Για την ΑΠΟΒ και τα δύο γκολ πέτυχε ο Γκιούρκης Δ.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των Νέων Αθλητών, ενώ στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού. Πάντως σημειώθηκαν άλλα τρία τέρματα με την ΑΠΟΒ να καταφέρνει να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2 με δύο τέρματα του Γκιούρκη Δ. όπως προαναφέραμε, αλλά τους Νέους Αθλητές να καταφέρνουν προς το τέλος να παίρνουν το ματς χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Χατζητρακόσιας.

Α’ ημίχρονο

ΑΠΟΒ: Γκιούρκης Γ., Τσίπι, Ματάκης, Καζούνης, Μπάμπα, Γιαουπλάρι, Σταμέλος, Ζαχαρής Τ., Γκιούρκης Δ., Ζένκο, Ζαχαρής Φ.

Νέοι Αθλητές: Κεφαλάς, Ευθυμίου, Διαμαντής, Μελέτης, Παπαχρήστος Βλαχάβας, Φιλατζικιώτης, Φέζο, Χατζάκος Ν., Αθανασιάδης, Δαμάσκος.

Β’ Ημίχρονο

ΑΠΟΒ: Τσιούμης, Μεταξάς, Κοντονίνας, Πετσιμέρης, Παπακώστας, Μιχαλόπουλος, Σιφνιώτης, Πάρνος, Κόκλας, Γκιούρκης Δ., Ζένκο.

Νέοι Αθλητές: Γιαννιός, Γεωργατζής, Γεωργουλόπουλος, Γιαννακούλης, Χατζητρακόσιας, Ευσταθιάδης, Χαλκιάς, Χατζάκος Μ., Σκοπός, Καρακώστας,

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου