ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τακτική και ομοιογένεια πρώτος στόχος

τακτική-και-ομοιογένεια-πρώτος-στόχο-488080

Συνεχίζεται το μοντάρισμα της Νίκης Βόλου στη Βασιλίτσα Γρεβενών, όπου και βρίσκεται από το πρωί της περασμένης Τρίτης. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, με την τεχνική ηγεσία να έχει ρίξει το βάρος στην τακτική.

Στόχος του Χόρχε Μπάριος είναι η ομάδα να αποκτήσει πρώτα την ομοιογένεια που πρέπει και στη συνέχεια θα πέσει το βάρος στη φυσική κατάσταση. Είναι γεγονός πως πολύτιμος χρόνος έχει χαθεί μέχρι η Νίκη να αποκτήσει τους παίκτες της και να σχηματίσει ένα αξιόλογο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο αυτό καθόλου δεν απασχολεί πλέον τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιρικό τμήμα, που έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να είναι πανέτοιμοι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Χόρχε Μπάριος είναι ο ΠΑΟ Ρουφ για το θεσμό του Κυπέλλου, με την ομάδα των Αθηνών να μην τρομάζει τους κυανόλευκους, οι οποίοι ωστόσο σέβονται κάθε αντίπαλο. Χθες οι κυανόλευκοι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και με τις κατάλληλες συνθήκες για προετοιμασία προπονήθηκαν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις με μπάλα, κομπίνες, φάουλ και στημένα.

 

Ο Σουηδός

Χθες το βράδυ αναμενόταν από την τεχνική ηγεσία ο Σουηδός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επίθεση και έχει απασχολήσει την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ο Χόρχε Μπάριος έχει δει σε DVD τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται για την πρώτη κατηγορία της χώρας του και τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι και αυτό της ταχύτητας. Από τη στιγμή που δοκιμαστεί ο ποδοσφαιριστής και αρέσει στην τεχνική ηγεσία, θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, μιας και οι κυανόλευκοι χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση. Το βαρύ πυροβολικό αναμένεται να αποτελέσει ο Γιώργος Βακουφτσής, ενώ πολύ καλός είναι και ο Κροάτης Ντάνισιτς, ωστόσο η Νίκη έχει κενές στο ρόστερ της και άλλες θέσεις κοινοτικών και περιμένει κάτι καλό μέχρι την τελευταία στιγμή. Στις προπονήσεις των κυανόλευκων συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες και ο Κώστας Μπανούσης, που έχε γεννηθεί στις 23/1/1988 και με ύψος 1.83εκ. και 76 κιλά αγωνίστηκε πέρυσι με τον Πυρσό Γρεβενών, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Μπανούσης ανήκε στην ομάδα της ΑΕΛ και μαζί με τον Πέτρο Μπαϊμάκη έμειναν ελεύθεροι από τους βυσσινί. Ο τελευταίος αποκτήθηκε ήδη από τη Νίκη Βόλου και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Χόρχε Μπάριος θα δει εκ νέου τον Μπανούση και περιμένει να δει τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή και μέσα από το οικογενειακό δίτερμα που θα γίνει σήμερα προκειμένου να σχηματίσει μια καλύτερη άποψη για τον Μπανούση, ο οποίος μέτρησε πέρυσι 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με δύο γκολ, ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα σε 18 ματς.

Τη Δευτέρα η κλήρωση

Την ερχόμενη Δευτέρα 23 Αυγούστου θα διεξαχθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ αναφέρει:«Η Κλήρωση των Πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 – ΟΠΑΠ Α.Ε. για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 και ώρα 7 μ.μ. στο CATARALLA – W».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου