ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα ερυθρόλευκα η Τόμπσον

στα-ερυθρόλευκα-η-τόμπσον-490014

Παίκτρια του Ολυμπιακού Βόλου είναι και επίσημα από χθες η 23χρονη Αμερικανίδα Κίρστεν Τόμπσον η οποία με ύψος 1,98 θα ενισχύσει τις ερυθρόλευκες στη δεύτερή τους συνεχόμενη χρονιά στην Α1 κάτω από τη ρακέτα.
Η Αμερικανίδα σέντερ αγωνίστηκε πέρσι στη Γερμανία και στην ομάδα Ρέουν Μάιν σε 22 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 23,1 λεπτά ανά παιχνίδι, ενώ σημείωσε 217 πόντους με μέσο όρο 9,9 ανά παιχνίδι με ποσοστό 49,5% στα δίποντα και 67,5% στις βολές.
Παράλληλα μάζεψε 1,8 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα και έξι αμυντικά. Η γεννημένη στις 18 Μαρτίου του 1987 στο Σιάτλ, Κίρστεν Κέι Τόμπσον όπως είναι το πλήρες όνομα της Αμερικανίδας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Αριζόνα Στέιτ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις ερυθρόλευκες κάτω από την ρακέτα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, αποτελώντας το φόβο για τις αντίπαλες άμυνες.
Ο βολιώτικος σύλλογος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα προπονηθεί το πρωί στα γήπεδα της ΑΠΟΒ και το απόγευμα θα συνεχίσει στο ΕΑΚ.
Ο τεχνικός Κώστας Ξενοκώστας θα έχει επίσης στο δυναμικό της ομάδας τις Κυριτσάκα, Μαγκλάρα και Ζήτη, οι οποίες επίσης αποκτήθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η Ελένη Ζήτη αποκτήθηκε από την Ολυμπιάδα Λάρισας και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Από την Ολυμπιάδα Λάρισας αποκτήθηκε και η Μαρία Κυριτσάκα που παίζει στην θέση 3, ενώ η Αριστέα Μαγκλάρα αποκτήθηκε από τον Αρη Χολαργού και αγωνίζεται ως γκαρντ.
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως ανανεώθηκε και η υποσχετική της Εύης Κυριατζίδου για ακόμη μια χρονιά, με τον Λασσάνη Κοζάνης να έχει τα δικαιώματα της νεαρής παίκτριας.
Τέλος ως δανεική στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας από τον Αθηναϊκό παραχωρήθηκε η γκαρντ Τούλα Μαγαλιού, η οποία πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και βοήθησε τον ερυθρόλευκο σύλλογο στην παραμονή του στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου