ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινά τα φιλικά “τεστ” ο Αρης

ξεκινά-τα-φιλικά-τεστ-ο-αρης-480663

Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της είναι ο Αρης Μελισσατίκων και οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν σήμερα τα φιλικά τους παιχνίδια με την αρχή να γίνεται κόντρα στον Ηρακλή Βόλου.
Με τον Θανάση Παχή στην τεχνική ηγεσία και με γοργούς και συντονισμένους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αρης Μελισσατίκων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και η ευάριθμη παρουσία τους στις προπονήσεις ξεπερνά και τις πλέον ευοίωνες προβλέψεις .
Σήμερα Παρασκευή στις 6 μ.μ. θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Τα φιλικά θα συνεχιστούν στις 28 Αυγούστου κόντρα στην ομάδα κάτω των 17 του Ολυμπιακού Βόλου, με τον τεχνικό Θανάση Παχή να θέλει να τσεκάρει και την κατάσταση των νέων ποδοσφαιριστών που προωθήθηκαν από την ακαδημία. Την 1η Σεπτεμβρίου ο Άρης θα φιλοξενηθεί από τον Αετό Κερασιάς εκτός έδρας, ενώ τρεις μέρες μετά 4/9 σε νέο φιλικό παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Ορμίνιο στην Πορταριά.
Ο σύλλογος των Μελισσατίκων θα παρουσιαστεί ενισχυμένος στο φετινό πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ., αφού στο υπάρχον ικανό ρόστερ προστέθηκαν και νέα πρόσωπα. Επέστρεψε από την Α.Ε Διμηνίου ο Γίαννης Καραγιώργος, ενώ αποκτήθηκαν και οι Θ. Τσομπανόπουλος από Α.Ε. 2002, Ευ. Λάιος από Α.Ε. Διμηνίου, Β. Ράλλης και Γ. Βούσβουρας από Αετό Κερασιάς, Ν. Κουφογιάννης από Ορεστιάδα και οι Ι. Μακρής και Αν. Τσαγγαδούρας που αγωνίζονταν προηγουμένως σε Αργώ και Βόλο 2004 αντίστοιχα. Επίσης επανήλθε στην ενεργό δράση έπειτα από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ο ταλαντούχος γκολκίπερ Ανδ. Παπασακελλαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου