ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξετάζει Μπανούση ο Μπάριος

εξετάζει-μπανούση-ο-μπάριος-488524

Παρελθόν πριν καν αποτελέσει παρόν αποτελεί ο Ηλίας Δούμας από την οικογένεια της Νίκης Βόλου, μιας και ο 24χρονος επιθετικός δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι κυανόλευκοι για την επίθεσή τους. Η ομάδα της Νίκης συνεχίζει την προετοιμασία της στα Γρεβενά, ενώ δοκιμάζεται ο 22χρονος επιθετικός Κώστας Μπανούσης.
Ο πρώην επιθετικός τον Πυρσό Γρεβενών, Δούμας, «κόπηκε» από τον Χόρχε Μπάριος, μιας και δεν ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία. Ο εν λόγω παίκτης ανήκε στον Πυρσό Γρεβενών και πέρυσι είχε σε 10 παιχνίδια μόλις ένα γκολ, ενώ είχε αγωνιστεί και με την Κοζάνη στην οποία μέτρησε 28 παρουσίες και ένα γκολ, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό που έψαχναν οι ιθύνοντες της κυανόλευκης ΠΑΕ.
                                               
Δοκιμάζεται ο Μπανούσης
Μετά την περίπτωση του Ηλία Δούμα η οποία έπεσε στο κενό η Νίκη Βόλου δοκιμάζει από χθες ακόμη έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Πυρσού Γρεβενών. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Μπανούση, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 23/1/1988 και έχει ύψος 1.83 μ., ενώ ζυγίζει 76 κιλά. Ο Μπανούσης ήταν μέλος της ΑΕΛ από το 2008/09, ενώ δόθηκε ως δανεικός στο Χαϊδάρι το πρώτο εξάμηνο του 2009. Εκεί σε 13 παιχνίδια μέτρησε 2 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την περυσινή περίοδο δόθηκε ως δανεικός στον Πυρσό Γρεβενών με τον οποίο είχε δύο τέρματα σε 22 εμφανίσεις πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 22 ματς στα 18 ξεκίνησε ως βασικός, ενώ δεν αγωνίστηκε ποτέ κόντρα στη Νίκη Βόλου. Μέλος της Νίκης είναι ήδη ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ο τερματοφύλακας Πέτρος Μπαϊμάκης, ο οποίος είχε ανακοινωθεί πως αποτελεί παρελθόν μαζί με τον Μπανούση από τους βυσσινί, με την ομάδα του κάμπου να εύχεται καλή επιτυχία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
 
Εν αναμονή του Σουηδού
Σε αναμονή για την έλευση ενός Σουηδού επιθετικού βρίσκεται το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν έχει φθάσει ακόμη στις εγκαταστάσεις της Βασιλίτσας, όπου και προπονείται η ομάδα. Πληροφορίες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σήμερα στη διάθεση του Χόρχε Μπάριος, ωστόσο κανένας δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά γι’ αυτό. Εκτός του Σουηδού αναμένονταν να δοκιμαστεί και ένας Σενεγαλέζος, το όνομα του οποίου όμως δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ είναι επίσης άγνωστο αν θα βρεθεί στα Γρεβενά μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε και θα αναχωρήσει η Νίκη με προορισμό το Βόλο.
 
Στον Αλμυρό με ΠΑΟ Ρουφ
Το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού θα φιλοξενήσει τελικά την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΠΑΟ Ρουφ, όπως είχε αναφέρει χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Οι κυανόλευκοι κατέθεσαν τα έγγραφα που απαιτούνταν στην ΕΠΟ και έτσι θα δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι μακριά από τη Νέα Ιωνία, μιας και το Παντελής Μαγουλάς δεν μπορεί ακόμη να φιλοξενήσει επίσημο παιχνίδι.
 
45λεπτο τουρνουά
Σε 45λεπτο τουρνουά είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη με την συμμετοχή των ομάδων του ΓΣΑ αλλά και του Πυράσου. Οι ομάδες της Νέας Αγχιάλου και του Αλμυρού είχαν προγραμματισμένο μεταξύ τους φιλικό για την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο ίσως τελικά διεξαχθεί φιλικό 45λεπτο τουρνουά με τη συμμετοχή και της Νίκης, ώστε να προσαρμοστούν και οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο που θα δοθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη φετινή περίοδο. Η τελική απόφαση θα παρθεί σήμερα με τη σύμφωνη γνώμη και των τριών προπονητών.
 
Ανακοίνωση Γαλάζιων Αγγέλων
Ανακοίνωση σχετικά με το γηπεδικό εξέδωσαν χθες οι Γαλάζιοι Άγγελοι και αναφέρουν: «Κύριοι, η υπομονή έχει και τα όριά της, τα οποία τα εξαντλήσατε. Ο Δήμος Ν. Ιωνίας ανύπαρκτος. Ο Δήμος Βόλου, όπως και οι υπόλοιποι Δήμοι, που από Νοέμβριο θα ανήκουν στον ενιαίο Δήμο Βόλου μας θεωρούν ξένο σώμα. Αφού θέλετε πόλεμο, θα τον έχετε. Δώστε άμεση λύση τώρα στο θέμα του γηπέδου για τη Νικάρα μας, αλλιώς μην κάνετε τον κόπο να εμφανιστείτε μπροστά μας και να το παίξετε Νικάρες για ψήφους. Αφού δεν μας σέβεστε, θα μας φοβάστε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου