ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρατάει τα θετικά… και βλέπει μπροστά

κρατάει-τα-θετικά-και-βλέπει-μπροστά-488105

Με τα θετικά συμπεράσματα από τον αγώνα της Λάρισας και περιμένοντας την αυριανή πρόβα τζενεράλε στο Πανθεσσαλικό να είναι γιορτή, ο Ολυμπιακός Βόλου αισιοδοξεί να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα το μεθεπόμενο Σάββατο 28 του μήνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, που θα βρει τους ερυθρόλευκους να παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, θέλοντας να κάνουν την καλή αρχή.
Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί να είναι έτοιμος στην ώρα του και προχθές, κερδίζοντας 0-2 στο Αλκαζάρ τη Λάρισα, δεν έδειξε απλά πιο έτοιμος από την αντίπαλό του, αλλά και πιο έτοιμος από προηγούμενα παιγνίδια, ενώ κυρίως έδειξε πως ομαδικά και ατομικά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.
“Το καλό είναι ότι δείξαμε βελτιωμένοι και ατομικά και ομαδικά και στο σύστημα και στην τακτική” τόνισε μετά το ματς στο Αλκαζάρ ο Τσιώλης, που υπογράμμισε πως “η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα και πως το Σάββατο με τον Πειραιά θα είναι γιορτή, αλλά όταν παίρνεις αποτέλεσμα σε τέτοια ματς η ομάδα γεμίζει αυτοπεποίθηση…”
Στο αυριανό τελευταίο φιλικό ματς πριν το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιά που προβλέπεται να γίνει σε γεμάτες εξέδρες ο Ολυμπιακός του Βόλου θέλει να έχει πολλαπλά κέρδη…
Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι του Βόλου γενικότερα από τα φιλικά και περισσότερο από τα διεθνή φετινά ματς έχει θετικές αγωνιστικές διεθνείς εμπειρίες, παίζοντας με δυνατές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Λάτσιο, αλλά και η Μονακό στο γαλλικό Λουί Ντε…
Στα περισσότερα άλλωστε ματς η ομάδα ήταν αγωνιστικά πειθαρχημένη, είχε προσανατολισμό όταν έπαιρνε την μπάλα όσον αφορά στην επιθετική φιλοσοφία και πήγε πολύ καλά στον τομέα του πρέσινγκ και της αμυντικής συμπεριφοράς.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να σκέφτονται το μεγάλο φιλικό του Σαββάτου που έχει σημάνει συναγερμό, ενώ και η ΠΑΕ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων.
H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε και συνεχίζεται την προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό φιλικό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Πειραιώς, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 19:00. Το παιχνίδι αποτελεί τη σπουδαία πρόβα-τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος της Super League και αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό από όλους τους φιλάθλους.
Η γενική είσοδος είναι 20 ευρώ, το γυναικείο και το παιδικό εισιτήριο 7 ευρώ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.
Tα σημεία προπώλησης εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου είναι τα εξής:
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ.: 24210 20720
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, στη Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ.: 24210 53749
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ.: 24210 30249
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ.: 24210 32110

Προπώληση εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Πειραιώς που θα ταξιδέψουν από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος (3ος όροφος), στο Βόλο, τηλ.: 24210 34507 (καθημερινά 09.00-14:00 & 17:30-21:30), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκδοτήρια Τουρνικέ Βόρειας Κερκίδας) από τις 17:00.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Πειραιώς θα φιλοξενηθούν στην Βόρεια κερκίδα – Πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Θύρες 31-42.
Χθες ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές, όπως ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για το φιλικό.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), 1ος βοηθός: Δημητριάδης Λάζαρος (ΕΠΣ Μακεδονίας), 2ος βοηθός: Δημόπουλος Νικόλαος (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ος Διαιτητής: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου