ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι «δοκιμές» για Ρήγα, Πύρασο

συνεχίζονται-οι-δοκιμές-για-ρήγα-πύ-490407

Θετικότατη ήταν η παρουσία των παικτών της ομάδας του Ρήγα Φεραίου στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Σαρακηνό, στο οποίο και πήραν την νίκη με 6-0. Από την άλλη ο Πύρασος ηττήθηκε με 1-2 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

 

Ο Ρήγας Φεραίος

Οι κυανόλευκοι του Γιώργου Καραμίχαλου πετούσαν φωτιές στο τελευταίο τους φιλικό και κάτι τέτοιο άλλωστε φανερώνει και το τελικό 6-0 που διαμορφώθηκε μετά τα γκολ που σημείωσαν στο 15ο και 25ο λεπτό ο Λαμπρογιώργος, στο 50ο ο Μπατσικώστας, στο 58ο ο Γάρος, στο 80ο ο Δανιλόπουλος και στο 87ο ο Μπάτης. Πλέον νέο φιλικό για την ομάδα του Βελεστίνου είναι αυτό της Κυριακής απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Βελεστίνου, με την τεχνική ηγεσία να έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει για ακόμη μία φορά την κατάσταση των παικτών της, αλλά και να διαπιστώσει τυχόν μειονεκτήματα. Μετά από τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του πρώην προπονητή της ομάδας Θάνου Θεοδώρου οι κυανόλευκοι θα κοντραριστούν με τον Πυργετό στις 25 Αυγούστου. Το τεστ κόντρα στην ομάδα της Λάρισας που συμμετέχει με τη σειρά της στο περιφερειακό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι χρήσιμο και παράλληλα δυνατό. Από εκεί και πέρα θα δοθούν ακόμη δύο φιλικά τουλάχιστον, με το πρώτο εξ αυτών να περιλαμβάνει την αναμέτρηση με την ομάδα του Αλμυρού, η οποία και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Στις 29 ο Ρήγας θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. ομάδα της Χλόης, ενώ την 1η Σεπτέμβρη έχει ορισθεί φιλικό με την Ακρόπολη Σέσκλου, η οποία και θα φιλοξενηθεί στο Βελεστίνο.

Ο Πύρασος

Τον έκτο του φιλικό αγώνα θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, ο οποίος μετρά μέχρι στιγμής τρεις ήττες και δύο νίκες στα παιχνίδια προετοιμασίας που έχει δώσει. Τελευταίος αντίπαλος για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος κέρδισε πέρυσι την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, όπου θα βρεθεί για τρίτη συνεχή χρονιά η ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Οι Αγχιαλίτες ηττήθηκαν με 1-2 και πλέον σε νέο φιλικό παιχνίδι αυτή την φορά κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας θα δοκιμάσουν ξανά τις δυνάμεις τους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει για ακόμη μία φορά σχήματα και πρόσωπα, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την ομοιογένεια που χρειάζεται και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Στις 28 ο Πύρασος θα φιλοξενηθεί στην Ελασσόνα από την ομώνυμη ομάδα. Για τους μπλε ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Αλέκος Γεωργιάδης, Γιάννης Φασουράκης και Χρήστος Κίτσιος, όπως και οι Σάκης Σπύρου και Φίλιππος Ρουκάς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου