ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιόρτασε την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο ΓΣ Αλμυρού

γιόρτασε-την-άνοδο-στη-γ-εθνική-ο-γσ-α-448940

Παρέα σε Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου και Ρήγα Φεραίο στη Γ’ Εθνική θα κάνει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, με τους κυανόλευκους να πανηγυρίζουν σε μια ξεχωριστή φιέστα την άνοδο, μετά από 50 χρόνια όπου είχαν βρεθεί και την περίοδο 1966-67, αλλά εξαιτίας της δικτατορίας της 21ης Απριλίου είχε ως αποτέλεσμα η Γ’ Εθνική να καταργηθεί βίαια και να επιβληθεί αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πλέον στην περιοχή του Αλμυρού ο ΓΣΑ ξαναέγραψε ιστορία κόβοντας πρώτος το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα με 79 βαθμούς, που προήλθαν από 27 νίκες, μία μόλις ισοπαλία αλλά και δύο ήττες, με συνολικό συντελεστή τερμάτων 91 ενεργητικό και 22 παθητικό, έχοντας και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μετά το παιχνίδι με τον Πύρασο. Η τελευταία νίκη ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου μετά από νίκη με 2-0 επί της Σκοπέλου, όπου το μυαλό των γηπεδούχων κάθε άλλο παρά στον αγώνα ήταν, με τη φιέστα που ακολούθησε να καθηλώνει μικρούς και μεγάλους.

Όσον αφορά τα του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό, με τον Κοντοβά να βρίσκει με όμορφη πάσα-τακουνάκι τον Θωμαΐδη, ο οποίος σαν κρυφός φορ νίκησε τον Ταλαδιανό για το 1-0, και στο 34’ ο Βούλγαρης πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, πλασάροντας εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΓΣΑ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης (60’ Σταμέλος), Καψιώτης, Αραμπατζής (24’ Φαράντος), Πλαβός, Κυριάκος, Ακασού, Κρανάς, Νασιακόπουλος, Θωμαΐδης, Κοντοβάς (47’ Κωτσιαρίδης), Βούλγαρης.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καπελιάνης) Ταλαδιανός, Ν. Παναγιώτου (55’ Ασημάκης), Ρ. Παναγιώτου, Μπρούσι, Καραθανάσης, Γεωργίου (75’ Ζαρίφης), Κερμελής, Σένκο, Χισάι, Προκοπίου (65’ Καθινιώτης), Χρυσάνθης.

Φιέστα με συναυλία

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ακολούθησε η καθιερωμένη απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, την οποία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, με παίκτες και προπονητή να παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους, και παρέα με το κύπελλο φωτογραφήθηκαν στη βροχή και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Αθ. Ραγάζος. Όπως και το κύπελλο, έτσι και το πρωτάθλημα αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Αποστόλη Πλασταρά, στον επιθετικό της ομάδας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα, με τη φωτογραφία του να συνοδεύει πλέον παντού τις αποστολές της ομάδας, όπως και το Σάββατο δίπλα στο κύπελλο του πρωταθλητή. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δήμος Περπερίδης, ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη φιέστα, υποσχόμενος ακόμη περισσότερη δουλειά για τη νέα περίοδο, ενώ τις δικές τους ευχαριστίες προς κόσμο και διοίκηση απεύθυναν οι στυλοβάτες και αρχηγοί της ομάδας, Αργύρης Κυριάκος και Πάνος Κοντοβάς, για να ακολουθήσει συναυλία υπό τους ήχους του συγκροτήματος Kings.

Το 11ο πρωτάθλημα του ΓΣΑ και 2ο νταμπλ της ιστορίας του ήταν αφιερωμένο στον εκλιπόντα Αποστόλη Πλασταρά

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου