ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΠΑΟ Ρουφ η Νίκη Βόλου

με-παο-ρουφ-η-νίκη-βόλου-488860

Την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ θα φιλοξενήσει η Νίκη Βόλου κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη Κυριακή στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά και την κλήρωση που έγινε χθες. Οι κυανόλευκοι κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν την Κυριακή 29 Αυγούστου στο γήπεδο του Αλμυρού.

Στον πρώτο γύρο συμμετέχουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, ενώ στο δεύτερο θα αγωνιστούν οι νικητές του πρώτου γύρου με τις ομάδες της Β’ Εθνικής. Εάν η Νίκη καταφέρει και περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟ Ρουφ, τότε θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Για την τρίτη φάση θα αγωνιστούν μόνο δύο ζευγάρια ομάδων και μέσα σε αυτά βρίσκεται ο νικητής που θα προκύψει από την αναμέτρηση της Β’ φάσης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Δηλαδή αν η Νίκη περάσει και το εμπόδιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τότε για την τρίτη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιά με μία εκ των Δόξας Κρανούλας ή Φωκικού.

Στην τέταρτη φάση συμμετέχουν όσες ομάδες προκριθούν από την Γ΄ μαζί με τους συλλόγους της Σούπερ Λίγκας και αν οι κυανόλευκοι περάσουν και από την τρίτη φάση, τότε θα αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη Λάρισα.

Ακόμη η ημερομηνία της αναμέτρησης για την πρώτη φάση δεν έχει οριστεί και αυτό θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη με τον ορισμό και των διαιτητών.

Οπως έχει ανακοινωθεί, η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις 28 και στις 29 Αυγούστου, με πιθανότερη ημερομηνία για το ματς της Νίκης την Κυριακή 29 Αυγούστου. Οι κυανόλευκοι ζήτησαν χθες το γήπεδο του Αλμυρού, προκειμένου να δώσουν εκεί τον πρώτο επίσημο αγώνα για φέτος και δεν αποκλείεται ο Δήμος Αλμυρού να παραχωρήσει το Δημοτικό Στάδιο.

Στην κλήρωση που έγινε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών συμμετείχαν 67 ομάδες με το Αιγάλεω τον Πυρσό Γρεβενών και την Καλαμάτα να τίθενται εκτός. Έτσι τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής πέρασαν δίχως να δώσουν αγώνες στη δεύτερη φάση και είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Εορδαϊκός και ο Ολυμπιακός Χερσονήσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας Νίκης – ΠΑΟ Ρουφ είναι μονός και αν ο νικητής δεν αναδειχθεί στα 90 λεπτά, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι. Στη δεύτερη φάση πλεονέκτημα έδρας έχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση και αν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε ο αγώνας θα οδηγηθεί σε παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

 

Δοκιμάσθηκε ο Δούμας

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται από την Τρίτη στα Γρεβενά, όπου ο Χόρχε Μπάριος προσπαθεί να δέσει νέους με παλιούς ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που οι κυανόλευκοι ψάχνονται για μία εναλλακτική λύση πίσω από τον Γιώργο Βακουφτσή. Χθες ο Χόρχε Μπάριος είχε στην προπόνηση της ομάδας και τον Ηλία Δούμα (26/04/86), ο οποίος ανήκε στον Πυρσό Γρεβενών και είναι επιθετικός με ύψος 1.79 εκ., έχοντας αγωνιστεί πέρυσι σε 10 παιχνίδια, σημειώνοντας ένα γκολ. Τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε με την ίδια ομάδα σε επτά παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, έχοντας ένα γκολ, ενώ στην Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί επίσης με την ομάδα της Κοζάνης, όταν σε δύο χρόνια είχε 28 παρουσίες και ένα γκολ. Στη συνέχεια έπαιξε στις ομάδες του Δημήτρη Υψηλάντη και της Αλεξάνδρειας για την Δ’ Εθνική πριν βρεθεί στην ομάδα των Γρεβενών.

 

Αύριο ο Σουηδός

Εναν Σουηδό ποδοσφαιριστή περίμενε σήμερα στην προπόνηση ο Χόρχε Μπάριος, αλλά τελικά αυτός δεν έφθασε. Ο εν λόγω επιθετικός αναμένεται να περάσει αύριο τελικά από την προπόνηση των κυανόλευκων, προκειμένου να τον τσεκάρει η τεχνική ηγεσία. Όσον αφορά στον επιθετικό από τη Σενεγάλη, παραμένει άγνωστο για το πότε θα βρεθεί στην προετοιμασία της Νίκης.

 

Ακυρο με Σαλταπίδα

Ενας ποδοσφαιριστής με τον οποίο είχαν έρθει σε συμφωνία οι κυανόλευκοι ήταν και ο 23χρονος επιθετικός Θανάσης Σαλταπίδας, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε οκτώ συμμετοχές (καμία ως βασικός) στον Εθνικό Φιλιππιάδας, έχοντας σημειώσει ένα γκολ κόντρα στο Βισαλτιακό. Τελικά η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό χάλασε πριν ο τελευταίος μεταβεί στα Γρεβενά.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου