ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Πορταριά προετοιμάζεται από χθες η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Γυναικών

στην-πορταριά-προετοιμάζεται-από-χθε-488870

Στην Πορταριά βρίσκεται από χθες η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, που προτίμησε και πάλι το Πηλιο και το Hotel Portaria για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Μουντομπάσκετ, που θα γίνει από 23 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στην Τσεχία
Στο πούλμαν που μετέφερε τις Ελληνίδες διεθνείς από το ΟΑΚΑ στην Πορταριά επιβιβάστηκε και η Ελληνοαμερικανίδα Μέι Κοτσόπουλος.
Επίσης αγώνα δρόμου κάνει η Ελληνική Ομοσπονδία για να συγκεντρώσει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής η Κέιτι Ντάγκλας, η οποία έχει Έλληνα σύζυγο.
Στην Πορταριά δεν ταξίδεψε η Κατερίνα Σωτηρίου λόγω τραυματισμού, αλλά θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μέσα στις επόμενες ημέρες.
Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Μίσσα είναι οι εξής αθλήτριες: Καλέντζου, Χατζηνικολάου, Λύμουρα, Σούλης, Κοσμά (Αθηναϊκός), Παπαμιχαήλ (Κοτ Ντ΄ Οπάλ Καλέ), Μάλτση (USK Πράγας), Σταυρίδου (ΠΑΟΚ), Μητροπούλου (ΦΕΑ), Χατζηγιακουμή (Εσπερίδες), Σπανού (Ρόμπερτ Μόρις Κόλετζ), Καλτσίδου (Μπουρζ), Δημητράκου (Εξ Αν Προβάνς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου