ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κρήτη θα παίξει ο Ολυμπιακός Β. για το Κύπελλο

στην-κρήτη-θα-παίξει-ο-ολυμπιακός-β-για-490001

Στην Κρήτη και στο Νόμο Ηρακλείου θα αγωνισθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου θα παίξει στην δ΄ φάση με τον νικητή του αγώνα του Ολυμπιακού Χερσονήσου με τον ΟΦΗ. Στις δυο πρώτες φάσεις του θεσμού και σε μια μίνι τρίτη φάση παίζουν οι ομάδες της Β’ και Γ΄ Εθνικής, ενώ ο Ολυμπιακός Χερσονήσου, περνώντας χωρίς αγώνα από την Α΄ φάση, στο τέλος Αυγούστου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος σε νοκ άουτ αγώνα τον ΟΦΗ, ενώ και ο νικητής του αγώνα αυτού λόγω χαμηλότερης κατηγορίας θα είναι γηπεδούχος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, που ως ομάδα της Σούπερ Λίγκα ξεκινά από τη Δ΄ φάση.
Ο Ολυμπιακός Βόλου στη φετινή διοργάνωση θέλει το κάτι παραπάνω, αφού πρόπερσι είχε φύγει νωρίς, χάνοντας στο Αγρίνιο 4-2 στα πέναλτι από τον Παναιτωλικό (1-1 κ.α.), ενώ πέρσι
στην πρώτη φάση 30/8/09 στο Αργος κέρδισε 0-4 τον Παναργειακό, στις 28/10/09 στο Βόλο ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Λάρισα 2-1 και στις 20/1/10 έχασε στην Ξάνθη 2-0 από τη Σκόντα και αποκλείσθηκε…
Τώρα αν ο Ολυμπιακός είναι νικητής στην Κρήτη θα περάσει στους 16, όπου θα διεξαχθούν 8 απλοί αγώνες. Στους αγώνες της 5ης φάσης ο αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Το εκτός έδρας γκολ δεν θα προσμετράται διπλό.
Στην προημιτελική φάση θα λάβουν μέρος οι 8 νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 5ης φάσης. Θα διεξαχθούν 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας), ενώ 2 διπλοί είναι και οι αγώνες των ημιτελικών και ως έδρα του τελικού αγώνα έχει ήδη ορισθεί το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου