ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την υπέρβαση… ο Εθνικός με Τσιγιάννη

για-την-υπέρβαση-ο-εθνικός-με-τσιγιά-487716

Ετοιμος για την υπέρβαση με την απόκτηση του 33χρονου αμυντικού Γιάννη Τσιγιάννη είναι η ομάδα του Εθνικού, που αν και νεοφώτιστη στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. δείχνει από νωρίς ότι θέλει να είναι πρωταγωνίστρια.
Η ομάδα του Εθνικού που δείχνει να λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Αθλητικό Κέντρο «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Τσιγιάννη που έχει 243 συμμετοχές σε Α΄ και Β’ και Εθνική, ποντάροντας στο γεγονός ότι ο Μακεδόνας αμυντικός θα είναι πλέον μόνιμος κάτοικος, αφού είναι παντρεμένος στο Βόλο.
Η απόκτηση του Τσιγιάννη θα είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση για τον Εθνικό και τον πρόεδρό του Τάκη Σταυρίδη, ενώ η παρουσία του στην ομάδα του Κώστα Κούτσικα θα προσθέσει εμπειρία και κύρος…
Να σημειωθεί ότι φέτος ο Εθνικός έχει αποκτήσει κι άλλους παίκτες που είχαν θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και μεταξύ αυτών και ο 25χρονος Παναγιώτης Κόκκας που τελευταία έπαιζε σε ομάδα Δ΄ Εθνικής στη Μυτιλήνη (Διαγόρας Αγίας Παρασκευής) και έχει αγωνισθεί σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο, Ολυμπιακό Βόλου, Πρέβεζα, Παναχαϊκή, Λαμία, Ολυμπιακό Λουτρακίου έχοντας παίξει σε 40 ματς Β’, Γ΄ Εθνικής .
Συνολικά 14 είναι οι φετινές μεταγραφές για τον Εθνικό που και πέρσι είχε και κράτησε παίκτες όπως οι Ντέρτσας, Αντωνίου, Μίλτος, Κουτσιρίμπας, Καψιώτης και άλλοι που συνέβαλλαν στην άνετη άνοδο.
Τώρα που στόχος είναι η συνέχεια στις ανόδους αποκτήθηκαν ακόμη ο Στέλιος Παρίσσης που πέρσι ήταν στην ΑΕΔ και έχει περάσει από Ιτέα, Ολυμπιακό Β., ο Άρης Τσουρέλης που έχει παίξει σε Αργώ, Κένταυρο, Ολυμπιακό Β., Αχιλλέα Φαρσάλων, Πυργετό και τελευταία στο Γ.Σ. Αλμυρού, ο Θανάσης Κουτσουνίδης που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιάσωνα Άλλης Μεριάς, πιο πριν στον Αστέρα στη Δ’, αλλά και σε Θησέα και Ολυμπιακό Β., ο Τάκης Μπαντέκας που έχει αγωνισθεί σε Ρήγα, Κένταυρο, Χλόη, ο Γιώργος Λάππας από το Ρήγα που έχει παίξει και Δάφνη, ο Αποστόλης Τσίρος από το Ορμίνιο, που είχε θητεία και στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Κώστας Αναστασίου που πέρυσι ήταν στον Κένταυρο, πετυχαίνοντας 7 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΠΟΒ, Διμήνι, Κανάλια και Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Αλεξανδρος Αναστασίου ήταν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ο Τάσος Μαμούχας που είχε «πέρασμα» και από Γερμανία, ενώ έχει παίξει σε Εθν. Ολυμπιακό, Τοξότη, Εν. Μιδέα και στο Θησέα, ο Σεραφείμ Τσουρέλης από τη Δάφνη, ο Αλεξάντερ Ζατσάι από τον Αετό Κερασιάς όπου είχε σημειώσει πέρυσι 17 τέρματα, ο Μιχάλης Νικόπουλος από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και ο Αποστόλης Γερονικολάου, γκολκίπερ που έπαιζε στον Ιάσωνα Άλλης Μεριάς. Η ομάδα του Κώστα Κούτσικα, που πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, σηκώνοντας πολύ εύκολα την κούπα του πρωταθλητή στη Β’ Κατηγορία και φιλοδοξεί και φέτος να πρωταγωνιστήσει και στη μεγαλύτερη κατηγορία, συνεχίζει την προετοιμασία με 26 παίκτες στα Χανιά (ανεβαίνουν καθημερινά και οι Λάππας Α. Τσουρέλης που λόγω εργασίας είναι στο Βόλο), ενώ σήμερα στις 6 μ.μ. θα γίνει ένα ακόμη φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου.
Ο Κ. Κούτσικας έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα, παίζοντας φιλικά και με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών όπως ο Απόλλωνας Αθηνών και ο Φωκικός, ενώ ο Εθνικός που φέτος θα έχει έδρα το ΕΑΚ Βόλου για τη συνέχεια έχει κλείσει φιλικούς αγώνες στις 22/8 με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στις 28/8 με τον Απόλλωνα Καναλίων και την 1η Σεπτεμβρίου με το Μαγνησιακό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου