ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφές και παραμονές κάνουν πιο δυνατή την Ακρόπολη Σέσκλου που έκλεισε 4 φιλικά

μεταγραφές-και-παραμονές-κάνουν-πιο-δ-481521

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της Ακρόπολης Σέσκλου, που συνεχίζει την μεταγραφική ενίσχυση, τις ανανεώσεις και αρχίζει και τα φιλικά.
Κατ’ αρχήν στην ομάδα του Σέσκλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται παίκτες - σημαίες για την Ακρόπολη, καθώς δήλωσαν διατεθειμένοι να προσφέρουν, όσο το επιτρέπουν οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι "βετεράνοι" Γαβρίλος Τσουκάλης και Λάμπρος Παλάντζας.   Πέρυσι με το τέλος του πρωταθλήματος είχε προεξοφληθεί η αποχώρησή τους λόγω του ηλικιακού ορίου (38). Ωστόσο από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε (επιτρέπονται στην 18άδα 3 ποδοσφαιριστές άνω των 35ετών) οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην ενεργό δράση με εφηβική διάθεση και όρεξη. Πάντως η προαναγγελθείσα από τον περασμένο Μάη βράβευσή τους για τη μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα θα γίνει κανονικά, πιθανότατα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. 
Ακόμη μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται και μάλιστα από τις πιο σημαντικές της φετινής περιόδου η παραμονή του Περικλή Μάρα, που ανανεώνει τη σχέση εμπιστοσύνης με την Ακρόπολη για ένα ακόμη χρόνο και που την περασμένη περίοδο ήταν ένας από τους στυλοβάτες της Ακρόπολης.
Στα μεταγραφικά μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Σουλιώτη από τον ΓΣΑ αποκτήθηκαν ο 17χρονος Βασίλης Κατσαρός, που μέχρι πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του Κεραυνού Αργιθέας-Ερέτριας, ομάδας της ΕΠΣ Λάρισας και ο 19χρονος (έτος γεννήσεως 1991) Στέλιος Τσουμπέκος, ο οποίος ανήκε στη δύναμη του Ερμή Βόλου.
Πάντως το Δ.Σ. της Ακρόπολης Σέσκλου κινείται και για άλλες μεταγραφές, αφού ήδη απέκτησε τον Αιμίλιο Ζαχαρακόπουλο που ανήκε στη δύναμη της Α.Ε. Διμηνίου, ενώ παίκτες της Ακρόπολης θεωρούνται και οι Αχιλλέας Κολιαμήτρας από τον Πηλέα, όπως και ο Γιάννης Σοφολόγης  από τη Δάφνη.
Το Δ.Σ. της Ακρόπολης Σέσκλου ευχαριστεί την Α.Ε.Δ. Κωνσταντινίδης Ο.Ε. (ανεξάρτητο εξειδικευμένο service mercedes-smart 10 χλμ. Βόλου-Λάρισας) και το συνεργείο αυτοκινήτων Παρασκευής Μιχέα για τη στήριξή τους στην ομάδα.
 
Τα φιλικά
Λίγα αλλά πολύ δυνατά θα είναι τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η Ακρόπολη Σέσκλου από τις 25 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το κοινό χαρακτηριστικό των τεσσάρων (4) φιλικών πέρα από τον μεγάλο δείκτη δυσκολίας που παρουσιάζουν, καθώς θα γίνουν απέναντι σε ισχυρούς αντίπαλους, είναι πως σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα θα είναι φιλοξενούμενη, καθώς αυτή τη στιγμή η Ακρόπολη δεν έχει διαθέσιμο γήπεδο. Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής: Με Θησέα Αγριάς (25/8), με Α.Ε. Διμηνίου (27/8), με Ρήγα Φεραίο (1/9) και με τη νεοφώτιστη στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και φιλόδοξη Α.Ε Χλόης ( 4/9)
Κάρτες μέλους
Από την αρχή του μήνα είναι διαθέσιμες και οι κάρτες μέλους της Ακρόπολης για την περίοδο 2010-11. Η διοίκηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της τη δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, έχει περιορίσει την τιμή της κάρτας μέλους στα 10 ευρώ (!), που αντιστοιχεί σε λιγότερο από ένα ευρώ μηνιαία συνδρομή.
 Η αγορά της κάρτας συνεπάγεται αυτομάτως την εγγραφή του κατόχου στα μητρώα μελών τού Σωματείου και τη συμμετοχή σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις και τις λοιπές δραστηριότητες των μελών.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου