ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάριος: «Φέτος είναι η χρονιά της Νίκης»

μπάριος-φέτος-είναι-η-χρονιά-της-νίκη-489257

Στα Γρεβενά βρίσκεται από χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, όπου και θα παραμείνει ως και τις 23 Αυγούστου. Ο προπονητής των κυανόλευκων μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την υποδοχή των φίλων της Νίκης και τόνισε πως φέτος είναι η χρονιά της ομάδας της Νέας Ιωνίας, ενώ από δοκιμή θα περάσουν σήμερα και αύριο ένας Σουηδός και ένας Σενεγαλέζος επιθετικός.
 
Οι κυανόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους της ομάδας και γεμάτοι πλέον από θετική ενέργεια θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στην περιοχή Βασιλίτσα των Γρεβενών, όπου έφθασαν χθες το πρωί και προπονήθηκαν το απόγευμα.
 
Μπάριος: «Φέτος είναι η χρονιά της Νίκης»
Αρκετά εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φίλων της Νίκης Βόλου την περασμένη Δευτέρα ήταν ο Χόρχε Μπάριος, με τον Ουρουγουανό να δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως φέτος είναι η χρονιά της Νίκης. Συγκεκριμένα είπε: «Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι πολύ χαρούμενα από την υποδοχή του κόσμου. Όπως αυτοί έτσι και εγώ είμαι ενθουσιασμένος, μιας και βλέπω πως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Υπάρχει καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω πως φέτος θα είναι η χρονιά της Νίκης Βόλου. Το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι αυτό που θέλουμε. Φέτος θα πρέπει να βοηθήσει και άλλο ο κόσμος και εμείς να κάνουμε από την μεριά μας ό,τι είναι καλύτερο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όμως για να πετύχουμε το στόχο μας».
 
Όσον αφορά στην παραμονή της ομάδας στα Γρεβενά, ο κ. Μπάριος τονίζει. «Θέλουμε τις μέρες που θα μείνουμε εδώ οι παίκτες να δεθούν μεταξύ τους και να γίνουν μια οικογένεια. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολλοί και αυτό που θα πρέπει είναι να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να έχουν την κατάλληλη χημεία. Αυτό που θα δουλέψουμε τώρα είναι περισσότερο η τακτική και λιγότερο η φυσική κατάσταση. Προέχει να γίνουμε ομάδα. Μετά το παιχνίδι του κυπέλλου θα μπορούμε να δουλέψουμε και πάλι σε θέματα φυσικής κατάστασης πιο έντονα».
 
Σουηδός και Σενεγαλέζος υπό δοκιμή
Μπορεί το ρόστερ της ομάδας να φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αν βρεθεί κάτι καλό είναι βέβαιο πως οι κυανόλευκοι δεν θα πουν όχι.
Το ρόστερ της Νίκης Βόλου πλέον έχει ολοκληρωθεί και αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι σκληρή δουλειά τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από το προπονητικό τιμ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και η μεταγραφή του Σαλταπίδα, προκειμένου να ενισχύσει την κυανόλευκη επίθεση. Ο 23χρονος επιθετικός Θανάσης Σαλταπίδας φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Νέας Ιωνίας και αναμένεται στα Γρεβενά.    Ο Σαλταπίδας τη σεζόν που πέρασε είχε οκτώ συμμετοχές με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Στα Γρεβενά αναμένεται σήμερα να βρεθεί ένας Σουηδός επιθετικός για να δοκιμαστεί, ενώ στις προπονήσεις θα βρεθεί μεθαύριο και ένας Σενεγαλέζος επίσης επιθετικός, δίχως όμως να έχει γίνει τίποτα παραπάνω γνωστό. Η Νίκη μέχρι στιγμής έχει ελεύθερες θέσεις για κοινοτικό ποδοσφαιριστή, μιας και μόνο ο Ντάνισιτς λογίζεται ως μη Ελληνας. Στην αποστολή στα Γρεβενά βρίσκονται οι: Φώτης Τάσσος, Πέτρος Μπαϊμάκης, Βλάσης Στούκας, Αντώνης Σωτρίνης, Στέλιος Μαϊστρέλλης, Κώστας Τσικνίδης, Βασίλης Σαμαράς, Νίκος Παπαδήμας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Χρήστος Ζαρίφης, Άγγελος Αργύρης, Αλέξης Δραγάτης-Χαρτλ, Κώστας Καρακώστας, Κώστας Βλαχοκυριάκος, Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Θωμάς Μυργιώτης, Γιάννης Φλάμος, Πολύβιος Παπαϊωάννου, Άγγελος Διγκόζης, Σπύρος Ζάγκας, Γιώργος Βακουφτσής, Παναγιώτης Πετράς, Άντε Ντάνισιτς και Γιώργος Γραμματικόπουλος.
 
Εργα στο Μαγουλάς
Από αύριο Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα αναβάθμισης του Παντελής Μαγουλάς, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί την έδρα της ομάδας της Νίκης τη φετινή περίοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου