ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με όνειρα η πρώτη του Ιάσωνα Αλλης Μεριάς

με-όνειρα-η-πρώτη-του-ιάσωνα-αλλης-μερι-481973

Με νέα όνειρα αλλά και με νέους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα περίοδο η ομάδα του Ιάσωνα της Άλλης Μεριάς. Στο πόστο του τεχνικού ηγέτη αντί του Ηλία Δενελάβα πλέον βρίσκεται ο Τάκης Σπανός, ο οποίος σε συνεργασία με τη διοίκηση αλλά και το ποδοσφαιρικό σύνολο θα αναλάβει να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.
Ποιοι είναι αυτοί; Πάνω από όλα αυτό που χρειάζεται είναι η ομάδα να παραμείνει στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και από εκεί και πέρα τα βήματα που θα γίνουν να είναι μεθοδικά, έτσι ώστε η ομάδα κάθε χρόνο να ανεβαίνει και ένα σκαλί παραπάνω. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις. Στο μεγαλύτερο βαθμό οι μεταγραφές έχουν κλείσει, αλλά παραμένουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες.
Συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας του Ιάσωνα πλέον είναι οι Κοντοβάς από το Ορμίνιο, Σίμος από την Αγία Παρασκευή, Καρακίτσος, Γεωργούδης, Μηνάς, Γεωργούλας, από τον Κισσό, Παπαγεωργόπουλος από τον Πηλέα, Μανώλης από Μαγνησιακό, Πελεκάνος από Δόξα Βύρωνα, Μπάντης από Τοξότη Θεσσαλονίκης και Κόφφας από Κερασιά Καρδίτσας.
Στην ομάδα παραμένουν την νέα χρονιά και οι Μπουμπουζιώτης, Παπαπέτρου, Ραπτοδήμος, Μιχαλόλιας, Σεντελίδης, Ζηματίκας, Βούλγαρης, Τσιατσιάνης, Ιτούδης, Τζόλας, Πατρώνης, Βαν Ντε Γούιχε και Δεληγιάννης, ενώ επέστρεψε και ο Αλης Παλάσης που ανήκε στο δυναμικό της ομάδας αλλά απήχε Στο τεχνικό τιμ μαζί με τον Τάκη Σπανό θα βρίσκεται και ο Θωμάς Μπαχαριάς, ο οποίος θα αναλάβει και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παικτών.
Από την πλευρά του ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ξεκινάμε φέτος μία προσπάθεια ο Ιάσωνας να γίνει και πάλι μια οικογένεια, μιας και αυτό που προέχει στο επίπεδο που βρισκόμαστε είναι να υπάρχει συνοχή και ομόνοια ανάμεσα στους παίκτες. Η ομάδα πρέπει να παλεύει μέσα στο γήπεδο και να είναι μια γροθιά. Από την στιγμή που το καταφέρουμε αυτό, τότε το έργο μας θα είναι επιτυχημένο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Γεωργαλή για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και είμαι σίγουρος πως τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και εμείς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο είναι δυνατόν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου