ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυανόλευκη αποθέωση

κυανόλευκη-αποθέωση-512288

Το δικό τους πανηγύρι έστησαν χθες οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου προκειμένου να αποθεώσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους. Οι κυανόλευκοι μόλις είχαν επιστρέψει από την προπόνησή τους από το Στεφανοβίκειο και φθάνοντας στο Παντελής Μαγουλάς αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε μαζευτεί.
Οι φίλαθλοι διάλεξαν έτσι με το δικό τους τρόπο να δηλώσουν την ικανοποίησή τους για την έλευση παικτών στην ομάδα τους όπως είναι ο Γιώργος Βακουφτσής ή ο Άγγελος Διγκόζης. Η υποδοχή ήταν αποθεωτική και σίγουρα μετά από αυτό το καλωσόρισμα η ψυχολογία του κυανόλευκου συγκροτήματος ανέβηκε ακόμη περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιλαμβάνει την προετοιμασία της ομάδας, η οποία συνεχίζεται από αύριο με τη μετάβαση στα Γρεβενά.
Με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό της η Νίκη ετοιμάζεται για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας πλέον στο ρόστερ της παίκτες εγνωσμένης αξίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το πάθος και το ταλέντο βέβαια των νεαρότερων δεν λείπει, αλλά όπως αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει επίπεδο στην ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Παρόντες στην χθεσινή άτυπη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών στο κόσμο αλλά και στα ΜΜΕ ήταν οι: Φώτης Τάσσος, Πέτρος Μπαϊμάκης, Βλάσης Στούκας, Αντώνης Σωτρίνης, Στέλιος Μαϊστρέλλης, Κώστας Τσικνίδης, Βασίλης Σαμαράς, Νίκος Παπαδήμας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Χρήστος Ζαρίφης, Άγγελος Αργύρης, Αλέξης Δραγάτης-Χαρτλ, Κώστας Καρακώστας, Κώστας Βλαχοκυριάκος, Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Θωμάς Μυργιώτης, Γιάννης Φλάμος, Πολύβιος Παπαϊωάννου, Άγγελος Διγκόζης, Σπύρος Ζάγκας, Γιώργος Βακουφτσής, Παναγιώτης Πετράς , Άντε Ντάνισιτς και Γιώργος Γραμματικόπουλος.
Βακουφτσής: «Η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή»
Δηλώσεις αμέσως μετά έκανε ο Γιώργος Βακουφτσής αλλά και ο Άγγελος Διγκόζης. Συγκεκριμένα ο Τρικαλινός επιθετικός είπε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να προσαρμοστούμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και ελπίζω να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η υποδοχή που τύχαμε από τους οπαδούς ήταν εντυπωσιακή. Εύχομαι στο τέλος να δικαιωθούν. Επέλεξα τη Νίκη γιατί ο Βόλος είναι κοντά στο σπίτι μου. Θέλω να παίξω κι άλλα χρόνια ποδόσφαιρο, γιατί το αγαπάω πολύ. Πρώτος στόχος είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και να τα πάμε όσο γίνεται καλύτερα στο πρωτάθλημα». Ενθουσιασμένος ο Αγγελος Διγκόζης πρόσθεσε: «Θέλουμε πάρα πολύ να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική. Αν η Νίκη δεν στόχευε στην άνοδο, δεν θα ερχόμουν».
 
Συμφώνησε με Σαλταπίδα – Τσικνίδη – Γραμματικόπουλο
Με τον 23χρονο επιθετικό Θανάση Σαλταπίδα συμφώνησε χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, με τον εν λόγω παίκτη να αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Η συμφωνία μέχρι στιγμής είναι προφορική, ωστόσο η περίπτωση φαίνεται να είναι τελειωμένη. Ο Σαλταπίδας τη σεζόν που πέρασε είχε οκτώ συμμετοχές (καμία ως βασικός) στον Εθνικό Φιλιππιάδας, έχοντας σημειώσει ένα γκολ κόντρα στον Βισαλτιακό. Από την ομάδα των Σερρών η Νίκη απέκτησε και τον Κώστα Τσικνίδη, ο οποίος είναι αριστερό μπακ και βρέθηκε χθες στο Παντελής Μαγουλάς. Ο Τσικνίδης έχει γεννηθεί στις 16/6/1989 και πέρυσι έπαιξε σε 19 παιχνίδια (πέντε ως βασικός) της Γ΄ Εθνικής έχοντας και ένα γκολ. Στη νίκη του Βισαλτιακού μάλιστα κόντρα στη Νίκη στο περσινό πρωτάθλημα ήταν βασικός, αγωνιζόμενος για 90 λεπτά. Συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε και ο Γιώργος Γραμματικόπουλος, ο οποίος είναι μέσος με ευχέρεια στο σκοράρισμα και πέρυσι αγωνίζονταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας, έχοντας 17 γκολ. Ο Γραμματικόπουλος είναι γεννημένος το 1989 και έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Νίκης Πολυγύρου και της ΠΑΕ Θράκη.

Λεπτομέρειες με Στούκα

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Βλάσης Στούκας. Ο πρώην τερματοφύλακας του Πυράσου είχε συμφωνήσει αρχικά με την ομάδα των Τρικάλων προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά στη συνέχεια δεν υπολογιζόταν από την ομάδα της Β’ Εθνικής. Πλέον ο ποδοσφαιριστής προπονείται με τους κυανόλευκους και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του τις ερχόμενες ημέρες προκειμένου να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας και να συμφωνήσει με την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Σήμερα η αναχώρηση για Γρεβενά

Στην Βασιλίτσα Γρεβενών θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, η οποία σήμερα το πρωί θα προπονηθεί κανονικά και το απόγευμα θα αναχωρήσει για το Νομό Γρεβενών. Εκεί η Νίκη θα μείνει περίπου μία εβδομάδα, ενώ αναμένεται να κλειστούν και κάποια φιλικά παιχνίδια.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου