ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λένε στον Βόλο Σαββίδης – Μελισσανίδης

τα-λένε-στον-βόλο-σαββίδης-μελισσανί-460499

Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να έχουν συνάντηση με στόχο να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο. Μάλιστα το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, πιθανότατα αύριο Σάββατο, με τους δύο διοικητικούς ηγέτες να έχουν συζήτηση, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, ενώ λέγεται ότι η πρωτοβουλία ήταν του Σαββίδη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ισχυρό άντρα της «Ένωσης».

Άλλωστε αύριο στον Βόλο θα υπάρξει συνάντηση των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ και ο οποίος είχε υποστηριχτεί από Σαββίδη και Μελισσανίδη.

Στη συνάντηση θα επιβεβαιωθεί η στήριξη της πλειοψηφίας των Ενώσεων στο πρόσωπο του κ. Γραμμένου και θα συζητηθούν και τα αποτελέσματα της συνάντησης που έγινε στη FIFA μεταξύ της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας της ΕΠΟ και της ελληνικής κυβέρνησης.

Πάντως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε χθες συνάντηση στη Γενεύη με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, αλλά και με αξιωματούχους της διεθνούς ομοσπονδίας, καθώς και της ευρωπαϊκής (UEFA). «Συζητήθηκε το συνολικό πλαίσιο των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, όπως τα θέματα χρηστής διοίκησης, διαφάνειας, ασφάλειας, διαιτησίας και αποφασιστικής πάταξης της βίας, προκειμένου να προχωρήσει ένα πλαίσιο για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει ανακοίνωση του υφυπουργείου και προσθέτει: «Έγινε δε κατανοητό, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην αθλητική νομοθεσία προϋποθέτει τη θέσπιση κανόνων που διασφαλίζουν τα ανωτέρω, ως βασική προϋπόθεση εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου