ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτα συμπεράσματα για το Μαγνησιακό

πρώτα-συμπεράσματα-για-το-μαγνησιακό-487003

Σε ρυθμούς προετοιμασίας αλλά και φιλικών αγώνων βρίσκεται ο Μαγνησιακός, που μετά το 0-0 με τον Ηρακλή την ερχόμενη Τετάρτη ο προπονητής Βασίλης Πανόπουλος θα βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα στον ΓΣΑ στον Αλμυρό…
Ο Μαγνησιακός για μια ακόμη χρονιά θα επενδύσει στα  ταλέντα του, που σε συνεργασία με κάποιους έμπειρους παίκτες στην ομάδα πέρσι είχε μια πολύ καλή πορεία.
Και στη μεταγραφική περίοδο άλλωστε ο Μαγνησιακός με εξαίρεση τον έμπειρο τερματοφύλακα Χρήστο Παρκιώτη που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Κεραυνό Σαμπάναγα και Αρη Μελισσατίκων και τον Παναγιώτη Βερίκη από τη Διναμό Λάρισας οι άλλες προσθήκες είναι νεανικές…
Κατ’ αρχήν με την απόκτηση του νεαρού αλλά έμπειρου Αντώνη Λούμπαρδου από το σύλλογο της Αγίας Παρασκευής η ομάδα του Μαγνησιακού ενισχύεται στα μετόπισθεν, ενώ ο Βασίλης Πανόπουλος υπολογίζει για μια ακόμη χρονιά και τον πολύπειρο Θανάση Ζιάκα. Ο Λούμπαρδος έχει αγωνισθεί και πάλι πριν 6 χρόνια στον Μαγνησιακό, ενώ έχει θητεία σε Ιωλκό, Ολυμπιακό Β., Αλλη Μεριά, Πύρασο και Αγία Παρασκευή.
 Ακόμη ο Μαγνησιακός πήρε το νεαρό μεσοεπιθετικό Μιχάλη Τσουκάλη και τον τερματοφύλακα Θάνο Ανατολή από την Ακρόπολη, απ’ όπου θα πάρει και τον αριστερό μπακ-χαφ Νίκο Ντούρο.
Ακόμη αποκτήθηκε ο μέσος Μιχάλης Βαλσαμης  που είναι 21 ετών, έχει αγωνισθεί πιο νεαρός στον Α. Γαζή, ενώ τελευταία ανήκε στην ομάδα Νέων της Ρόδου. Στα υπ’ όψιν είναι ο Χατζηκώστας που προπονείται με την ομάδα, ενώ από τον Παγασητικό προήχθησαν οι Μεταξάς, Σοροβόλας και Γκέκας.
Ο Βασίλης Πανόπουλος ποντάρει σε παλιά και νέα πρόσωπα, ενώ έφυγαν ο γκολκίπερ Καραβουσιάνης που θα μεταγραφεί στην Ομόνοια Σίνδου και οι Νάκας, Καραλής, Γκουντινάκος, Προβιάς…  
«Η φιλοσοφία του συλλόγου μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να έχουμε μία νεανική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και να υπάρχουν οι ευκαιρίες ανάδειξης νέων ταλέντων. Πέρυσι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε και φέτος κατ’ αυτόν τον τρόπο, προκειμένου ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο για να μας δει να φεύγει ευχαριστημένος από το θέαμα» τονίζει ο προπονητής Βασίλης Πανόπουλος, που την Τετάρτη θα δει την ομάδα σε νέο φιλικό στον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου