ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλογές και «πρώτη» για Βόλος 2004

εκλογές-και-πρώτη-για-βόλος-2004-512544

Την ερχόμενη Τρίτη 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη γυναικεία ομάδα του Βόλος 2004, που τη φετινή χρονιά θα έχει στον πάγκο της το Μίλτο Καλόγηρο αντί του Θωμά Μακρή. Παράλληλα από το σύλλογο ανακοινώνονται πως θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την ίδια μέρα.

Οι ερυθρόλευκες ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς με νέο τεχνικό τον Μίλτο Καλόγηρο, ο οποίος διαδέχεται τον Θωμά Μακρή μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του τελευταίου στον πάγκο της βολιώτικης ομάδας.

Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου και το φετινό ρόστερ θα έχει νέα πρόσωπα αλλά όχι πολλές αλλαγές, μιας και διατηρήθηκε ο κορμός των τελευταίων χρόνων.

Ο Βόλος 2004 έχει χρέος να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στο φετινό πρωτάθλημα, όπως έκανε άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί οι Βολιώτισσες να έχασαν τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ και τις δύο φορές, ωστόσο και τη φετινή χρονιά είναι διατεθειμένες να παλέψουν προκειμένου να διεκδικήσουν εκτός από τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στα ερυθρόλευκα έχουν ντυθεί η Βουλγάρα Αντζελίνα Αντζέλοβα, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα κάτω από τα δοκάρια μετά την αποχώρηση της Ελένης Αναστασάκη. Η Αντζέλοβα είναι μέλος της Εθνικής Βουλγαρίας και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα.

Παράλληλα αποκτήθηκε η 23χρονη Κύπρια μέσος Κατερίνα Κύρκου η οποία αγωνίζονταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα της Λευκωσίας η οποία και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Εκτός όμως από τις προαναφερθείσες κάτοικος Βόλου θα γίνει και η Ντανιέλα Τραΐκοβιτς, η οποία την περσινή χρονιά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά προπονούνταν τους τελευταίους μήνες με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Η Τραΐκοβιτς είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Σερβίας και αγωνίζεται στην άμυνα. Με τα χρώματα της Εθνικής της αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ενώ στην προηγούμενη ομάδα της χρησιμοποιούνταν ως στόπερ, θέση στην οποία πονάνε οι ερυθρόλευκες.

Μέλος της Εθνικής ομάδας της Σερβίας είναι και η Γιοβάνοβιτς, η οποία παραμένει στο ρόστερ.

Παρελθόν εκτός από την Αναστασάκη είναι και οι Ρουμάνες Ραλούκα Σάρτζε και Κοσμίνα Ντούσα. Στόχος της διοίκησης αλλά και του προπονητικού τιμ είναι η ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Στο ρόστερ από την περσινή σεζόν παραμένουν οι: Δημητριάδη, Ζήγρα, Παπαδοπούλου, Μαλισιώρα, Μπαλαμούτη, Τσιρδάνη, Γουγούση, Χατζηλιώντα, Σταμοπούλου, Γιοβάνοβιτς, Πελεκούδα, Κανιάκα και Κλόντζα. Στα ερυθρόλευκα θα ντυθεί εκ νέου και η Λίλα Ντάφου που αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ συζητήσεις γίνονται επίσης και με τις Λαβδογιάννη και Τσιλιώνη οι οποίες απουσίαζαν από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάφορους λόγους.

Εκλογές την Τρίτη

Εκτός από την πρώτη της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη έχει ορισθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ. Τα μέλη του συλλόγου καλούνται να βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην Αγίου Δημήτριου 53 στις 8.30 μ.μ. προκειμένου να αναδείξουν νέο Δ.Σ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου