ΤΟΠΙΚΟ

Το σήκωσε ο Ανθιμος Γαζής

το-σήκωσε-ο-ανθιμος-γαζής-464041

Με τον Ανθιμο Γαζή να καπαρώνει την πρώτη θέση με νίκη και στην τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, ΑΕ 2002 και Πηλέας θα μονομαχήσουν σε αγώνα μπαράζ, με το νικητή να κοντράρεται με τις Μικροθήβες στη συνέχεια για το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α’ Κατηγορία, εκεί όπου εκτός από τον Ανθιμο Γαζή θα βρεθεί και ο Μαγνησιακός. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας. Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Α’ Ομιλος

22η Αγωνιστική

Πανιώνιος-Ανθιμος Γαζής 1-3

Σκόρερ: (41’ πεν. Πέτσης-7’ πεν. Θεοδώρου, 20’ 40’ Δανηλόπουλος)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του ομίλου του και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ο Ανθιμος Γαζής, το απόγευμα του Σαββάτου στο Βασδέκειο επί του Πανιωνίου. Για την ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη, το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι στο 7’ ο Θεοδώρου, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα από τον Δανηλόπουλο στο 20ο και 40ο λεπτό. Οι κυανέρυθροι μείωσαν στο τελικό 1-3 πριν το τέλος του ημιχρόνου με πέναλτι του Πέτση. Αμέσως μετά το τέλος έγινε και η απονομή του Κυπέλλου, αλλά και των μεταλλίων στους πρωταθλητές, από τη Διοίκηση της ομάδας των Μηλεών.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Φώτου) Βασιλιάκος, Λ. Στεργίου, Κωστούλας, Καλαντζής, Παπαπορφυρίου (70’ Κυρίτσης), Σαρίδης, Μαρούφ (55’ Χρ. Στεργίου), Πέτσης (46’ Χαρίσης) Λυρίτσης, Αγκόλι, Νικούδης.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Πατρώνης, Αλεξίου (46’ Κ. Μπρισμπέος), Μυλωνάς, Κωστάκης, Λάσκος, Δημόπουλος (65’ Μπακογιάννης), Φ. Παπαδόπουλος, Δανηλόπουλος, Θεοδώρου (46’ Γεωργιάδης), Σιδηρόπουλος.

ΑΕ 2002-Τοξότης 7-1

Σκόρερ: (30’ Παπακυριαζής Αυτ,40’ Γάκιας,62’ Κουνατίδης,65’ Κατσαρός,70’,75’ Πολυχρόνου,73’ Παρίσης-80’ Βέτσικας)

Ανετη νίκη για την ΑΕ 2002 απέναντι στον Τοξότη με σκορ 7-1, με την ομάδα των Καλών Νερών να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Παπακυριαζή, για να έρθει στο 40’ ο Γάκιας και με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη ο Κουνατίδης με σουτ στο 62’ πέτυχε το 3-0 και στο 65’ το 4-0 ο Κατσαρός. Στο 70’ το 5-0 σημείωσε ο Πολυχρόνου με σουτ εκτός περιοχής. Παρίσης στο 73’ και Πολυχρόνου στο 75’ έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 7-0 και το τελικό 7-1 για τον Τοξότη το πέτυχε στο 80’ ο Βέτσικας.

ΑΕ 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης (70’ Αλούσι), Βούλγαρης, Σφέτσιος (60’ Κουνατίδης), Παπαιωάννου (60’ Κιόσια), Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Γάκιας, Κατσαρός, Πολυχρόνου, Βερντόβα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Πασπαλάρης, Παπακυριαζής, Παρασχούδης, Στρούκης, Μάρκος, Σιαμουρδάνης (46’ Παραδάκης), Κυριαζής (75’ Παπαθεοδώρου), Γ. Βέτσικας, Τριχιάς, Μπόζης, Τσένα.

Εθνικός-Πηλέας 5-6

Σκόρερ: (39’ Παλάντζας, 76’, 85’ 91’ Βέργος, 82’ Παλάσης – 8’, 22’, 34’, 49’ Δημόπουλος, 60’ Μπιφάνης, 67’ Αναστασόπουλος)

Στο μπαράζ ανόδου θα βρεθεί ο Πηλέας, εφόσον επιβληθεί της ΑΕ 2002 με την οποία ισοβάθμησε στη 2η θέση του Α’ Ομίλου. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας σε ένα παιχνίδι που θύμισε πόλο, επικράτησε με 5-6 του Εθνικού. Για τους φιλοξενούμενους τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Δημόπουλος και από ένα σημείωσαν οι Μπιφάνης και Αναστόπουλος.

Από την άλλη, για την ομάδα του Εθνικού που έχανε ακόμη και με 1-6 για να σημειώσει ακόμη τέσσερα τέρματα στη συνέχεια, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν τρεις φορές ο Βέργος, και από μια οι Παλάσης, Παλάντζας, ενώ είχαν και τρία δοκάρια με τους Παλάσημ Βέργο και Σεραφίδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Στεργιούλας (69’ Μοσχουλιάς), Σκοτεινιώτης, Σεραφίδης, Θανόπουλος, Κασδαρίδης, Μουστάκας (62’ Συμεωνίδης), Τσαμπάζης, Παλάντζας, Παλάσης, Βέργος.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φύβγας, Χιούση, Καναράς, Βαίτσης, Αλβανόπουλος (45’ Μπάντης), Δεδούσης, Μπραχιμάι (65’ Αναστασόπουλος), Μπιφάνης, Δημόπουλος, Θάνος, Αγγέλης (55’ Τσακίρης).

Ιάσων-Δάφνη 2-2

Σκόρερ: (22’, 87’ Αυλογιάρης – 67’ Ζάχος, Κωνσταντίνου)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν με σκορ 2-2 Ιάσων και Δάφνη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 χάρις σε τέρμα του Αυλογιάρη στο 22’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67’ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάχου. Το 1-2 γράφτηκε στο 87’ με σκόρερ πάλι τον Αυλογιάρη, για να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνου μετά από σέντρα του Μασούρα.

ΙΑΣΩΝ: (Κολυμήτρας) Κοτούλας, Σαββάκης, Ρακής, Κοτσαλής, Τσίγκας, Ζάχος, Μασούρας, Πιτσάβας, Σιόβας, Ζατσάι, Σπύρου.

ΔΑΦΝΗ: (Σταμπουλής) Αλπάκης, Λούκας, Μόσχοβος, Γούλας, Φιλοσόγλου(89’ Δαρρής), Τσαρέλας, Ρομάριο (66’ Κουσιαλάκης), Ευαγγελός, Παπαστεργίου (76’ Κωστής).

Λεχώνια-Κένταυρος 3-2

Σκόρερ: (16’, 36’ Κουβαράς, 25 Δουλάς – 81’ Γκ. Πότσκα, 89’ Μαγκασιανός)

Τη νίκη με 3-2 πέτυχε η ομάδα των Λεχωνίων απέναντι στον Κένταυρο σε έναν θεαματικό αγώνα. Η λήξη του α’ ημιχρόνου βρήκε την τοπική ομάδα να προηγείται 3-0 με τα τέρματα του Κουβαρά στο 16’ και 36’ και του Δουλά στο 25’. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» και κατάφεραν να μειώσουν με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 81’ με τον Γκ. Πότσκα και στο 89’ με τον Μαγκασιανό. Την ομάδα των Λεχωνίων δεξιώθηκε ο γενικός αρχηγός κ. Πρίκας στην ψησταριά «Ο Γιώργος».

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Γιαννούτσος) Παλαιορούτης, Ντενίς (35’ λ.τρ. Μητράκος-80’ Ριβάλντο), Μπακογιάννης, Ράπτης, Κάτσης, Δουλάς, Ξενάκης, Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς, Καραγιάννης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Πότσκα Julian, Λαμπαδάρης, Λιάτζουρας(48’ Μαϊτιανός), Πιγιγαδάς, Τζιργής, Παπαδημητρίου(55’ Καλέτσης), Γώγος Φάνης, Πότσκα Geron, Τζίκα, Πανάρετος, Μπογδανίδης.

Β’ Ομιλος

Αγχίαλος-Ν.Α Νίκης 6-3

Σκόρερ: (1’ Αρμέν, 15’, 60’, 75’ Καραγιώργος, 55’ Δράγνες, 82’ Τσέλιος – 60’, 80’ Σιώμος, 73’ Φουρκιώτης)

Πολυβόλα στην Αγχίαλο, αποδείχθηκαν στην τελευταία αγωνιστική η ομώνυμη ομάδα και οι Νέοι Αθλητές Νίκης. Για τους γηπεδούχους, τρεις φορές βρήκε δίχτυα ο Καραγιώργος και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Αρμεν και Δράγνες. Για τους κυανόλευκους δύο φορές χρίστηκε σκόρερ ο Σιώμος και μία ο Φουρκιώτης.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παναγιωτόπουλος):Δελανδρέας, Λάζογλου, Πανανός (75’ Κουφαλιδάκης), Σίμος, Βέτσικας, Τσέλιος, Αρμέν, Τσακόγιας, Καραγιώργος, Σγατζής, Στεργίου (70’ Τσάμης).

Ν.Α ΝΙΚΗΣ (Μπούις): Ρωμανός, Βλάχος, Τσαπέρος (70’ Στ. Λεφάκης), Χρηστίδης, Χαντζόγλου, Κουκουτής, Σέλντι, Σιώμος, Κουτσούκης, Φλώρος, Φουρκιώτης (83’ Κολυμήτρας).

Μικροθήβες-Αγροτικός 2-1

Σκόρερ: (25’,45’ Μαντάνης-75’ πεν. Νιάκας)

Το νικητή του μπαράζ του Α’ Ομίλου θα περιμένουν οι Μικροθήβες, προκειμένου να γνωρίσουν τον αντίπαλο τους για το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α’ Κατηγορία, μιας και κατέλαβαν τη 2η θέση στον όμιλο τους μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αγροτικό. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ νωρίτερα, αλλά ο Αποστόλου αστόχησε στο 15’ σε πέναλτι. Το 1-0 πέτυχε ο Μαντάνης στο 25’ με πλασέ, για να έρθει στο 42’ ο ίδιος και με πολύ ωραίο σουτ, που κατέληξε στο παραθυράκι, να σημειώσει το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για τους φιλοξενούμενους στο 75’ ο Νιάκας με πέναλτι.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάη, Α. Λανάη, Παπανίκος, Αποστόλου, Λάτος, Σκοτεινός, Ι.Ε Βέτσικας (80’ Ευθυβούλης), Κεπεσίδης (70’ Αρχοντάκης), Μαντάνης, Ρεφουγιάτι, Διαμαντένιας (85’ Ι.Γ Βέτσικας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Γκόγκος, Κουτρούλης, Κωτούλας, Γκαγιάνης, Λέφας (10’ Ζιώγας), Βουλγαρόπουλος, Θ. Βαλκανιώτης, Α. Βαλκανιώτης, Νιάκας, Λιλής, Τζαμάλιας.

Αθλος- Μυρμιδόνες 5-2

Σκόρερ: (24’ Τσεκρεζής, 32’ 53’,62’ Δήμας, 85’ Μπιρμπίλης – 4’ Πιπινής, 52’ Β. Τσιάτσιος)

Σε μια θεαματική αναμέτρηση με πολλές συγκινήσεις, ο Άθλος επικράτησε των Μυρμιδόνων με το εντυπωσιακό 5-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 24’ με τον Τσεκρεζή το γκολ του Πιπινή από το 4ο λεπτό. Στο 32’ ο Δήμας πέτυχε το 2-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο, με τις Μυρμιδόνες να αστοχούν και σε πέναλτι στο 38’. Στο 52’ έγινε το 2-2 με τον Β. Τσιάτσιο να χρίζεται σκόρερ, ωστόσο το παιχνίδι επεφύλασσε ακόμη τρία γκολ. Ο Δήμας σκόραρε ξανά στο 53’, για να σημειώσει στο 62’ χατ τρικ με πέναλτι και στο 85’ γράφτηκε το τελικό 5-2 με τον 14χρονο Μπιρμπίλη στο ντεμπούτο του, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε χάσει και πέναλτι στο 88’. Πέναλτι όμως έχασε και ο Μπουντής στο 82’. Χαμένο πέναλτι είχε και ο Πιπινής.

ΑΘΛΟΣ: (Ζέρβας) Μπούντης (80’ Θ. Γ. Μπιρμπίλης), Θ. Κ. Μπριμπίλης, Τσεκρεζής (62’ λ.τρ. Παπανικολάου), Κουφογιάννης, Κοντοβάς, Ζαντιώτης (68’ Κούργιας), Πάτσης, Κέρτσι, Δήμας, Σαρσώνης, Πάππα.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: (Κουλκουτάρας) Γώγος, Κοντοβάς, Βέργας, Μάτζαρης Ν., Στέκας (40’ Γεωργουσόπουλος), Ευστ. Μάντζαρης, Δ. Μπούρχας, Β. Τσιάτσιος, Π. Μπούρχας (79’ Ζάρας), Στουρνάρας, Πιπινής (75’ Λ. Τσιάτσιος).

Αχιλλέας- Αγία Άννα 2-2

Σκόρερ: (44’ πεν., 90’ Γ. Παναγιώτου-25’ Πανόπουλος, 65’ Βογιατζής)

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Αχιλλέας και Αγία Άννα σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 με τον Πανόπουλο, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Παναγιώτου. Οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα με γκολ του Βογιατζή, αλλά ως από μηχανής θεός για τον Αχιλλέα ήταν και πάλι ο Γ. Παναγιώτου, που εξασφάλισε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα στο 90’ με κοντινό πλασέ. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τέσσερις συνολικά αποβολές, μία για την ομάδα του Αχιλλέα και τρεις για την Αγία Άννα, εκ των οποίων μία στον πάγκο. Τέλος στο 92’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Αχιλλέα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Νιφορόπουλος, Λάμπος, Τσουκάρας. Διαμαντής, Κορέτας, Χορταριάς, Ζαφειρίου, Γιωρ. Παναγιώτου, Τσεκούρας, Γιάνν. Παναγιώτου, Καπέσιος.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Ηλίας, Αλεξανδρίδης, Τσαραόσης, Πανόπουλος, Τσιουρέλης Κ., Ζάγκας, Ταμπακόπουλος, Λίτσος, Καπής, Κωτούλας, Νιαώτης.

Δήμητρα-Ηρακλής 1-0

Σκόρερ: (30’ Δήμας)

Νικηφόρα έκλεισε τη χρονιά η Δήμητρα Ευξεινούπολης, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από το 30’ μετά από γκολ που σημείωσε ο Δήμας με σουτ.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαρρής, Αράπης, Γκάμπας, Αυγουλάς, Γουργιώτης (70’ Μηλιώνης), Δήμας, Τιμπλαλέξης (76’ Γκρίνιας), Βούλγαρης, Γαλατσίδας (50’ Μπίνας), Κόκκαλης, Κακλιάς

Μαγνησιακός -Αργοναύτες 3-0 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΤΕΛΙΚΉ

Β’ Κατηγορία-Α’ Όμιλος

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Άνθιμος Γαζής 52 56-23

2. Α.Ε. 2002 48 43-14

3. Πηλέας 48 40-21

4. Πανιώνιος 36 40-28

5. Λεχώνια 32 32-33

6. Ιάσων Α.Μ. 31 30-27

7. Εθνικός 29 39-46

8. Μακρινίτσα 25 20-26

9. Δάφνη 22 28-32

10. Τοξότης 17 19-42

11. Κένταυρος Ν.Π. 14 25-47

12. Ελευθεριακός 13 22-55

Β’ Ομιλος

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1.Μαγνησιακός 58 56-10

2. Μικροθήβες 52 47-25

3. Αγχίαλος (-2) 51 55-16

4. Δήμητρα 41 46-25

5. Αχιλλέας 36 44-32

6. Μυρμιδόνες 35 32-25

7. Αγία Άννα (-3) 32 53-36

8. Άθλος 29 41-47

9. Ν.Α. Νίκης 25 33-37

10. Ηρακλής Α.Θ. (-2) 7 13-66

11. Αγροτικός (-4) 5 17-52

12. Αργοναύτες -6 0-66

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου