ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιέστα ανόδου για Νίκη Βόλου

φιέστα-ανόδου-για-νίκη-βόλου-466601

Την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα η Νίκη Βόλου, εφόσον επικρατήσει του Γυμναστικού για την 5η αγωνιστική των playoffs της Α1 ΕΣΚΑΘ, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 7μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που έχουν πετύχει μέχρι σήμερα το απόλυτο νικών στη μίνι σειρά ανόδου, στοχεύουν στην 5η συνεχόμενη νίκη, η οποία θα τους δώσει την ίδια ώρα το έναυσμα για πανηγυρισμούς μπροστά στους φιλάθλους τους.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η ομάδα των Λάμπρου Πρέκα και Ανδρέα Τσιριγωτάκη, απέχει 40 λεπτά πριν την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, με την τελευταία της παρουσία την περίοδο 2014-15, να συνοδεύεται από τον πικρό υποβιβασμό και ενώ είχε καταφέρει λίγα χρόνια νωρίτερα να βρεθεί ακόμη και στην Α2.

Από την πλευρά της η διοικούσα επιτροπή ετοιμάζει εκπλήξεις, θέλοντας να αποζημιώσει τους φίλους της Νίκης που της συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου για το ματς του Σαββάτου με τον Γ.Σ. Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, που θα σημάνει την άνοδο της Νίκης Β. στη Γ’ Εθνική, αναφέρονται τα εξής:

«Το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε για να γίνει το βήμα για την επάνοδο της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική κατηγορία ήρθε! Τελευταίος αγώνας στην έδρας μας, με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Βόλου, και με νίκη κλειδώνουμε και μαθηματικά την άνοδο και την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Σε έναν αγώνα που ελπίζουμε να μετατραπεί σε φιέστα, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ! Σας θέλουμε δίπλα μας. Ελάτε να γράψουμε μαζί την πρώτη σελίδα ενός νέου βιβλίου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ενός βιβλίου που θέλουμε και θα επιδιώξουμε να είναι γεμάτο με χρυσές σελίδες, γεμάτο με ευχάριστες και επιτυχημένες στιγμές. Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να παρευρεθούν σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή, το αποτέλεσμα του οποίου ελπίζουμε να επαναφέρει μια βολιώτικη ομάδα, την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου, στις εθνικές κατηγορίες. Οι παίκτες και οι προπονητές μας είναι απολύτως συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή. Η διοίκηση έχει ετοιμάσει πολλές και δυνατές εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμήσουμε τη μνήμη ενός αγαπημένου ανθρώπου, φίλου μας και οπαδού της ομάδας μας, που δυστυχώς πριν λίγα χρόνια έφυγε άδικα από τη ζωή…Σήμερα Σάββατο (13/05) τα λέμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στις 7μ.μ. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι κ.κ. Σταματόπουλος-Παργιανόπουλος.

Το πρόγραμμα των playoffs:

Σήμερα Σάββατο (7μ.μ.)

Γ.Σ. Σοφάδων-Ίκαροι Τρικάλων

Νίκη Β.-Γ.Σ. Βόλου

Βαθμολογία
1. Νίκη Βόλου 8
2. Ίκαροι Τρικάλων 6
3. ΓΣ Βόλου 5
4. ΓΣ Σοφάδων 5

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου