ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νωρίτερα και πιο οργανωμένα φέτος τα πρωταθλήματα Ακαδημιών Ε.Π.Σ.Θ.

νωρίτερα-και-πιο-οργανωμένα-φέτος-τα-π-489447

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσουν φέτος τα πρωταθλήματα Ακαδημιών της Ε.Π.Σ.Θ. για τις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προ-Τζούνιορ και η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης ήδη κάνει τα σχέδιά της ώστε όλα και είναι πιο οργανωμένα.

Στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1996 και νεότεροι.

Στο πρωτάθλημα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1997 και νεότεροι.

Στο πρωτάθλημα ΤΖΟΥΝΙΟΡ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1998 και νεότεροι και στο πρωτάθλημα ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1999 και νεότεροι.

Τα σωματεία της Ε.Π.Σ.Θ. θα έχουν δικαίωμα να μετέχουν και στις 4 κατηγορίες με διαφορετικές ομάδες ή ακόμη και σε μια μόνο ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών που έχουν στις Ακαδημίες τους. Από την Ένωση γίνεται γνωστό ότι η πρόθεση συμμετοχής πρέπει να δηλωθεί έως τις 20 Αυγούστου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους υπευθύνους των ομάδων, θα συνταχθεί η προκήρυξη, θα γίνει η επίσημη δήλωση συμμετοχής με τα παράβολα που αποτελούν ασφαλιστικές δικλείδες και κλήρωση των πρωταθλημάτων που θα έχει ημερομηνίες για όλη την περίοδο.

Για την καλύτερη οργάνωση των πρωταθλημάτων ακαδημιών παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να επικοινωνήσουν έγκαιρα και ως 20/8 με την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Θ.

στα γραφεία της (Ροζού 17) ή τηλεφωνικά 2421027148-6987 380716- 6973 446338 για να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής σε κάποια ή σε όλες τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος νωρίτερα ξεκινούν και τα πρωταθλήματα των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Θ., αφού η σέντρα θα γίνει για Νέους και Παίδες στις 29 Σεπτέμβρη.

Δηλώσεις συμμετοχής για Α’ -Β’ -Γ’ Ε.Π.Σ.Θ.

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 17 Αυγούστου θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα Α΄-Β’- Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ. καθώς και του κυπέλλου ερασιτεχνών της περιόδου 2010-2011.

Οσες από τις ομάδες δεν έχουν παραλάβει την προκήρυξη παρακαλούνται να περάσουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ. (Ροζού 17) σήμερα πρωί – απόγευμα και αύριο ως το μεσημέρι.

Στο τέλος Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η φετινή κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Hotel Portaria στην Πορταριά θα γίνει κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄-Β’ -Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ. καθώς και του κυπέλλου ερασιτεχνών της περιόδου 2010-2011.

Το κύπελλο θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο11 και 12 Σεπτεμβρίου και τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ θα βρεθούν στη σέντρα στις 18 και 19

Δελτία αλλοδαπών

Στο μεταξύ από την Ε.Π.Σ.Θ. γίνεται γνωστό πως για την έκδοση δελτίων των αλλοδαπών και ομογενών από φέτος χρησιμοποιούνται ειδικά έντυπα μεταβολών στα οποία όλα αναγράφονται με λατινικούς χαρακτήρες και τα οποία οι ομάδες πρέπει να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ.

Η αρχική εγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (πρωτοεγγραφόμενοι) γίνεται από 1/9 έως 31/12 και από 1/2 έως και 15/5 του επομένου έτους.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου