ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα στα Τρίκαλα… αύριο με Γιάννινα

σήμερα-στα-τρίκαλα-αύριο-με-γιάννιν-496189

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου με φιλικά παιγνίδια που θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό την ετοιμότητα των παικτών και της ομάδας.

Η αρχή των εν Ελλάδι φιλικών μετά από αυτά της Ιταλίας γίνεται σήμερα στα Τρίκαλα, συνεχίζεται αύριο στο Βόλο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ερχόμενη Τετάρτη στη Λάρισα και ολοκληρώνεται με την πρόβα τζενεράλε το Σάββατο 21 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Πειραιά.

Στο σημερινό φιλικό στα Τρίκαλα ο Σάκης Τσιώλης θα δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ούγγρο Σέλεζι που χθες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, τον Πάολο Φραντζιπάνε που ακόμη δεν είναι έτοιμος, θα δοκιμάσει τους Ζερόμ Βαντερζέλ και Βιτόριο Βιλάνο, ενώ αμφίβολο είναι αν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, το Σλοβάκο Μάριο Μπρέσκα που έχει χάσει την προετοιμασία.

Χθες οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, αλλά η αρχική δουλειά στο Βόλο, οι 10 ημέρες στο Καρπενήσι και οι 14 μέρες στο Πράτο της Βόρειας Ιταλίας και τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στα περισσότερα δυνατά φιλικά δίνουν την ελπίδα πως ο Ολυμπιακός θα είναι σε απόλυτη ετοιμότητα προς το τέλος του μήνα που αρχίζει το πρωτάθλημα και θα είναι έτοιμος για να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία με αρχικό φετινό στόχο… την καθιέρωση…

Κέρδος για τον Ολυμπιακό της Σούπερ Λίγκα είναι ότι η ομάδα σε κάθε ματς, παρά την κούραση της προετοιμασίας, πρέσαρε σε κάθε χώρο κάθε στιγμή, ενώ στα υπέρ της για το πρωτάθλημα είναι πως δεν θα είναι προβλέψιμη για τους αντιπάλους με τις πετυχημένες εναλλαγές στο σύστημα και στην τακτική κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Θυμίζουμε πως στα δυνατά φιλικά της Ιταλίας η ομάδα του Ολυμπιακού δέχθηκε μόνο δυο γκολ στο πρώτο φιλικό στη νίκη 3-1 επί της Κρεμονέζε και ένα ακόμη στην ήττα στο Μονακό (1-0), ενώ σκόραρε και κέρδισε στα ματς με Κρεμονέζε 3-1 (Ούμπιντες, Καμπάνταης, Πλιάγκας), με Πορτογκρουάρο 1-0 (Μαρτίν), με την Αλ Σάαντ 2-0 (Πλιάγκας, Μητρόπουλος) και με την Βερόνα 2-0 (Μόνχε, Καμπάνταης και κράτησε και το μηδέν στο 45λεπτο ματς με τη Λάτσιο.

Εκτός από τα «ιταλικά» ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει τα φιλικά ματς στο Καρπενήσι, χάνοντας από τον Ατρόμητο 2-1 (25’ Σολάκης – 56’Περόνε, 89’Φαφάλι), είχε έρθει 0-0 με την Καβάλα σε ένα ματς που χάθηκε πέναλτι με τον Σολάκη και στο ενδιάμεσο Ευρυτανίας-Ιταλίας κέρδισε στο Βόλο την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 1-0 (49’ Καπετάνος).

Στο σημερινό φιλικό στις 8 μ.μ. στα Τρίκαλα ο Σάκης Τσιώλης θα δει και πάλι δυο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν και στην προπόνηση του Ολυμπιακού, τον Ζερόμ Βαντερζέλ και τον Βιτόριο Βιλάνο. Ο Βαντερζέλ είναι αμυντικός και μαζί με τον Σανκαρέ αγωνιζόταν στη βελγική Μονς, ενώ ο βραχύσωμος Βιλάνο ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης και επαιζε δανεικός στην Τουμπίζ.

Αύριο στο Βόλο με ΠΑΣ

Αύριο Παρασκευή 13 Αυγούστου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σε άλλο φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ Βόλου στις 7 μ.μ. τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής είναι ο Γιώργος Δαλούκας, με βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Θωμά Τασσιόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ο Εμμανουήλ Σκουλάς (όλοι από ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Για το συγκεκριμένο αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 17:00).

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ το γυναικείο-παιδικό εισιτήριο είναι 5 ευρώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους καρτών διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου