ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει για δύο παραστάσεις…

επιστρέφει-για-δύο-παραστάσεις-470525

Μετά το άτυχο πέρασμα από την Άρτα, όπου η Νίκη Βόλου ηττήθηκε για 8η φορά εκτός έδρας φέτος, οι κυανόλευκοι επιστρέφουν και πάλι στην έδρα τους από την ερχόμενη Κυριακή, όπου και θα δώσουν δύο παιχνίδια, θέλοντας να τη διατηρήσουν αλώβητη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η επίσκεψη στην έδρα του Καραϊσκάκη μπορεί να μη στέφθηκε από επιτυχία όσον αφορά τους βαθμούς, μιας και οι αποσκευές έμειναν άδειες, ωστόσο στη Νίκη κρατούν την εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου, και σαφώς έχει δαπανήσει πολλά περισσότερα και στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπορεί το τελικό 2-0 να αφήνει πίκρα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, μιας και οι ευκαιρίες ήρθαν αλλά η Νίκη ήταν άτυχη δύο φορές, σημαδεύοντας τα αντίπαλα δοκάρια, με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Πλέον επόμενος σταθμός είναι ο αγώνας με τον Διαγόρα Σεβαστής, ο οποίος αποτέλεσε φέτος ακόμη έναν από τους υποψήφιους συλλόγους για άνοδο, διανύοντας έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η υποχώρηση από τις πρώτες θέσεις. Όμως η ομάδα της Κατερίνης απέδειξε περίτρανα και την προηγούμενη Κυριακή πως διαθέτει ένα αξιολογότατο σύνολο, υποχρεώνοντας τον πρωτοπόρο και φαβορί του τίτλου, Απόλλωνα σε ήττα.

Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να υπολογίζει πλέον εκ νέου στις υπηρεσίες του Νέτι Μέτσε, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Εκτός προπόνησης έμειναν χθες οι Νίκος Παπαδήμας και Νίκος Τζήμας, με τον πρώτο να μην έχει αγωνιστεί ούτε την περασμένη Κυριακή λόγω ενοχλήσεων, αλλά αναμένεται να επιστρέψει κανονικά από την ερχόμενη Κυριακή, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας, που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια.

Από κει και πέρα δύσκολα θα αγωνιστούν οι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Φάνης Μαλακασιώτης σε κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια, μιας και μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής, στο Π. Μαγουλάς θα βρεθεί κάνοντας ίσως και φιέστα ανόδου ο Απόλλωνας Λάρισας.

Σημειώνεται πως στις εναπομείνασες αγωνιστικές και μπροστά στο κοινό τους αναμένεται να πάρουν και πάλι χρόνο συμμετοχής οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές, όπως έγινε εξάλλου και στο προηγούμενο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλος τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Μεταξύ αυτών οι Ράπτης και Ματθαίου, οι οποίοι ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα και πήραν το χειροκρότημα της κερκίδας, αλλά και οι Τσιανάκας, Βουρδάκης, Χουζούρης, που πέρασαν ως αλλαγή αργότερα. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι νεαροί, που μέχρι σήμερα δεν έχουν αγωνιστεί, όπως ο τερματοφύλακας Τασιάς, που αποκτήθηκε από τους Νέους Αθλητές Νίκης τον Ιανουάριο, ή ο αμυντικός μέσος Χατζησταμάτης, που αποκτήθηκε από την ΑΕ Διμηνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου