ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-490363

Ο Τζόρνταν παρουσιάζει τον Πίπεν στο Hall Of Fame    

Στο πλευρό του Σκότι Πίπεν θα βρεθεί ο Μάικλ Τζόρνταν καθώς θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει τον καλό του φίλο στο Hall of Fame.
Οι δύο τους πέρασαν μεγάλο μέρος της επαγγελματικής τους ζωής, ο ένας δίπλα στον άλλο όντας ένα από τα κορυφαία δίδυμα που πέρασαν ποτέ από το ΝΒΑ, ενώ μεγαλούργησαν στους Σικάγο Μπουλς. Η ερχόμενη Παρασκευή είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τον Σκότι Πίπεν, ο οποίος θα μπει στο Hall of Fame και θα έχει δίπλα του τον Τζόρνταν.

«Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος καλύτερος από τον Μάικλ για να με παρουσιάσει ως Hall of Famer. Περάσαμε σχεδόν όλη μας την καριέρα ο ένας δίπλα στον άλλο. Ήταν ο τέλειος συμπαίκτης, ήταν δάσκαλος και πολύ καλός φίλος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα με παρουσιάσει αυτός στο HOF», σχολίασε ο «Ινδιάνος».

Ο Τζόρνταν βρίσκεται ήδη στους διάσημους που κοσμούν τις αίθουσες του HOF και ο Πίπεν δικαιωματικά θα βρίσκεται και εκεί μαζί του…
 
 
 
 
 
    
Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες ότι η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια στο φιλικό -κατά τα άλλα- παιχνίδι της Καλλιθέας με την ΑΕΚ στο Ελ Πάσο. Την ώρα που θεσπίζονται αυστηροί κανόνες και παίρνονται μέτρα για τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν ώστε να προστατευτεί το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός από την βία, το «χτύπημα» έρχεται από ένα φιλικό και ασήμαντο ματς…
 
Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ
 
Δεν ξέρουμε αν τελικά θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ολοι περιμένουμε να γίνει το αυτονόητο. Οι δράστες να τιμωρηθούν. Εχουν γεμίσει οι αθλητικές εφημερίδες και τα αθλητικά site από φωτογραφίες των φιλάθλων που έκαναν την επίθεση στον Μπάγεβιτς. Οι φυσιογνωμίες τους είναι πλέον γνωστές, αφού ο φωτογραφικός φακός κατέγραφε καρέ – καρέ τα γεγονότα στην απόσταση από τον πάγκο μέχρι τα αποδυτήρια που διένυσε ο Μπάγεβιτς, όπως υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Το να βρεθούν οι δράστες λοιπόν είναι το μόνο εύκολο. Αν δεν υπάρξει και τώρα παραδειγματική και σκληρή τιμωρία, τότε το παιχνίδι θα έχει ήδη χαθεί…
Θα σταθούμε όμως και σε κάποιες δηλώσεις. Ολοι μετά τα επεισόδια μίλησαν για δέκα – είκοσι οπαδούς που χαλάνε την εικόνα του ποδοσφαίρου και δεν αφήνουν και τους υπόλοιπους να χαρούν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι δέκα ή είκοσι. Για να φτάσει εκεί το ελληνικό ποδόσφαιρο φταίμε όλοι.
Η Πολιτεία που δεν επέβαλλε αυστηρές ποινές μέχρι σήμερα, οι πρόεδροι που μερικές φορές προέβαλλαν ασπίδα προστασίας, οι δημοσιογράφοι που απέκρυπταν τέτοια γεγονότα και δεν τους έδιναν τη σωστή εικόνα ώστε να γλυτώσει μερικές χιλιάδες ευρώ τιμωρίας η ομάδα της οποίας καλύπτουν το ρεπορτάζ, οι φίλαθλοι που κάθονταν δίπλα σε αυτόν που δημιουργούσε τα επεισόδια, έβριζε ή πετούσε αντικείμενα και τον άφηναν να το κάνει… Ολοι έχουμε μερίδιο ευθύνης σε αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Οι εικόνες ντροπής να πέφτει κάτω ο Μπάγεβιτς από γροθιά όμως δείχνουν και γενικότερα την εικόνα μιας κοινωνίας, όπου έχει χαθεί ο σεβασμός, η αυτοεκτίμηση και η πειθαρχία. Για να αλλάξουν όλα αυτά θα πρέπει να μάθει ο Ελληνας να σέβεται ξανά. Αν χρειάζεται αυτό να γίνει με τιμωρία και με αυστηρές ποινές, ας γίνει. Αλλα πρέπει όλοι να το καταπολεμήσουν και η προσπάθεια να είναι κοινή, αδιαίρετη και με ξεκάθαρους σκοπούς. Δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις πλέον! Πρέπει να υπάρχουν μόνο κανόνες που να τηρούνται!
 
 
 
 
 
 
Το γιόρτασε σε τσιπουράδικο    
Σε τσιπουράδικο της παραλίας γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ο Μάριο Μπρέσκα! Με το που ανακοινώθηκε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πήγε να «τσιμπήσει» κάτι και να πάρει γεύση από Βόλο!
Αγ. Θαν.
 
Εργαλείο ο Μπρέσκα
Μπορεί ο Μάριο Μπρέσκα να ξένισε σε πολλούς μιας και ο Σλοβάκος επιθετικός δεν είναι αυτό που περίμεναν πολλοί, αλλά ο Σούπερ Μάριο είναι εργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή και κάνει πάντα ό,τι του ζητηθεί μέσα στο γήπεδο. Με κύριο προσόν την ταχύτητα ο Μπρέσκα έχει δεχθεί να αγωνιστεί ακόμη και ως δεξί μπακ στο παρελθόν, κάτι που «φίρμες» δεν θα το έκαναν.
Ζ.Ε.Ι.
 
Στρατός στη μέση…
Ενα μέλος της θα αποχωριστεί η ομάδα του Ολυμπιακού την ερχόμενη Τρίτη. Ο φυσιοθεραπευτής του βολιώτικου συγκροτήματος Στάθης Δασκαλόπουλος, που προσέφερε τις υπηρεσίες του και πέρυσι και στην ποδοσφαιρική ομάδα και στην γυναικεία ομάδα του μπάσκετ, ενώ φέτος ακολούθησε την ομάδα στο Καρπενήσι και στην Ιταλία, κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία… Στρατός στη μέση λοιπόν για το Στάθη Δασκαλόπουλο, που αναμένεται όμως μετά να επιστρέψει δριμύτερος.
Ζ.Ε.Ι
 
Δεν πιστεύουν
Δεν πιστεύουν οι φίλαθλοι της Νίκης αν δεν πέσουν οι υπογραφές για κανέναν παίκτη. Καλά κάνουν, από τη στιγμή που πολλά έχουν δει τα μάτια τους, αλλά θα πρέπει να δουν ότι και οι υπόλοιπες ομάδες έτσι λειτουργούν. Π.χ. τα Χανιά είχαν τον Τριχιά στην προετοιμασία τους κανονικά και αυτές τις μέρες κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο… Και δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν και κάποια διαδικαστικά θέματα, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να μπουν οι υπογραφές για να θεωρείται κάποιος παίκτης μιας συγκεκριμένης ομάδας.
Αγ. Θαν
 
Δεν τα βρίσκουν
Προς διάλυση φαίνεται να οδεύει οριστικά η λύση της συγχώνευσης του Κενταύρου Νεαπόλεως με την ομάδα της Δάφνης Αγίων Αναργύρων. Οι δύο διοικήσεις των ομάδων που έχουν ως κοινή έδρα το γήπεδο της Νεάπολης φαίνεται να μην τα βρίσκουν και έτσι το μέλλον παραμένει αβέβαιο και για τους δύο. 
Αγ. Θαν.
 
Στα ίδια επίπεδα
Στα ίδια επίπεδα κινούνται όλες οι ομάδες της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Λόγω των περιορισμένων οικονομικών συνάπτουν συμβόλαια με 4 έως 5 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι είναι με μισθούς… Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός οι ευκαιρίες αυξάνονται, καθώς πολλοί παίκτες είναι άνεργοι και αναγκάζονται να ρίξουν το κασέ τους.
Αγ. Θαν.
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας 
Είναι αλήθεια ότι κάποιος από το Βόλο προθυμοποιήθηκε να παραχωρήσει γήπεδο στη Νίκη για τις προπονήσεις της εκτός Βόλου;
 
 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου