ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εδωσε τα χέρια με Διγκόζη

εδωσε-τα-χέρια-με-διγκόζη-491264

Παίκτης της Νίκης θεωρείται από χθες ο Αγγελος Διγκόζης. Ο έμπειρος μέσος χθες αργά το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε τα χέρια με το Στράτο Γιδόπουλο, όμως το τυπικό της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί όταν και ο παίκτης θα υπογράψει το επίσημο συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ομάδα.

Ο Αγγελος Διγκόζης είναι 36 ετών, αλλά πέρυσι παίζοντας στη Β’ Εθνική με την Αναγέννηση Καρδίτσας έδειξε ότι έχει ακόμα να… δώσει. Αναμφίβολα η μεταγραφή του αποτελεί μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς Νίκης για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Ο Αγγελος Διγκόζης αγωνίζεται στα χαφ και το… κοντέρ του έχει γράψει μέχρι σήμερα 264 συμμετοχές με 21 γκολ στην πρώτη κατηγορία, 66 με 12 στην Β’ Εθνική και 12 με δύο στην Κύπρο. Στην τρίτη Εθνική θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με την κυανόλευκη φανέλα. Εχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Αρη, Ιωνικό, Λάρισα, Σκόντα Ξάνθη, Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Διγκόζης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των κυανολεύκων την ίδια ημέρα, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Γρεβενά, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σήμερα αναμένεται να υπογράψει ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που πρέπει να θεωρείται και αυτός παίκτης των κυανολεύκων. Μένει μόνο το τυπικό μέρος για να αποτελέσει και επίσημα ο έμπειρος αμυντικός ποδοσφαιριστή του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας.

Στην προπόνηση της ομάδας μετείχε χθες και Παραγουανός Μαλντονάδο, που έφτασε στον Ριζόμυλο συνοδευόμενος από τον Τάκη Λουκανίδη, ο οποίος τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο. Οι πληροφορίες μιλάνε για έναν παίκτη με μεγάλο διασκελισμό και καλή επιτάχυνση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας. Χρησιμοποιεί και τα δυο τα πόδια, ενώ σήμερα θα τον δει καλύτερα ο Χόρχε Μπάριος, αφού χθες προέρχονταν από πολύωρο ταξίδι.

Χθες προπονήθηκε πρώτη φορά με τους κυανόλευκους για φέτος κι ο Βολιώτης τερματοφύλακας Φώτης Τάσσος. Αντίθετα δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Ολλανδός επιθετικός, που άφησε πάντως πολύ καλές εντυπώσεις και οι συζητήσεις με το μάνατζέρ του συνεχίζονται για να ντυθεί στα κυανόλευκα. Η περίπτωσή του πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη λόγω κυρίως της χαμηλής κατηγορίας που αγωνίζεται η Νίκη.

Επαφές με Χανιώτη, Βακουφτσή και Μαϊστρέλλη

Νέα ονόματα ήρθαν στο προσκήνιο για τη Νίκη. Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει επαφές με τους Λάμπρο Χανιώτη, Στέλιο Μαϊστρέλλη και Γιώργο Βακουφτσή. Συγκεκριμένα, για τον σέντερ φορ που αναζητά θα επιλέξει ανάμεσα στους Βακουφτσή και Χανιώτη, ενώ εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του 31χρονου Μαϊστρέλλη για την άμυνα, τον οποίο ο Στράτος Γιδόπουλος γνωρίζει από την ΑΕΚ. Ο Χανιώτης είναι 28 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στον Ολυμπιακό Βόλου και το δεύτερο στα Τρίκαλα. Διαθέτει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, ενώ εξίσου καλή θεωρείται και η περίπτωση του Βακουφτσή που πέρυσι αγωνίστηκε σε Σκόντα Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Μαϊστρέλλης την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στο Μακεδονικό και στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Τρίκαλα.

Δεν έρχονται Τροΐρης και Μακρής

Χάλασαν οι μεταγραφές των Νίκου Τροΐρη και Θωμά Μακρή. Με τον πρώτο τελικά υπήρξε πρόβλημα με τη στρατιωτική του θητεία και ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα τελικά δεν θα ντυθεί στα κυανόλευκα, ενώ για το δεύτερο κρίθηκαν υπερβολικές οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Συνεχίζονται οι δοκιμές

Δεν έλειψαν χθες τα νέα πρόσωπα από την προπόνηση της Νίκης που έγινε στον Ριζόμυλο. Πέντε ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν και συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαδήμας από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Φίλιππος Παπαγερίδης στόπερ από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος επιθετικό χαφ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Χρήστος Πετρόχειλος στόπερ από τον Εθνικό Πειραιώς και ο Νίκος Μπελίτσας μέσος, που πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στην Καστοριά. Συνεχίζουν να δοκιμάζονται ο τερματοφύλακας Μπαϊμάκης και ο Χρυσοχοΐδης που αφήνουν καλές εντυπώσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου