ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για τον τελικό

στην-τελική-ευθεία-για-τον-τελικό-477638

Παρά το γεγονός ότι χθες αναπτύχθηκε και σενάριο περί πιθανής αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος , που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 20:30 στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό, δεν άλλαξε κάτι και έτσι η «μάχη» των Δικεφάλων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο την προγραμματισμένη ώρα… με τον Βόλο σε ετοιμότητα.

Ο Δήμος Βόλου, η ΕΠΣΘ, οι άνθρωποι του Πανθεσσαλικού, η ΕΠΟ, οι υπεύθυνοι των ομάδων του τελικού συνεχίζουν να κάνουν αγώνα με τον χρόνο, ώστε όλα να είναι έτοιμα και ο Βόλος να πάρει ένα ακόμη οργανωτικό άριστα σε μια μεγάλη διοργάνωση, μένοντας με το μοναδικό παράπονο ότι δεν διατίθενται εισιτήρια στους βολιώτες φιλάθλους…

Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή (3/5) σύσκεψη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν αλλάζει τίποτα από το αρχικό πλάνο και φυσικά δεν αλλάζει ούτε η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τα εισιτήρια που θα πάρει η κάθε ομάδα είναι 8.000 συν κάποιες προσκλήσεις, ενώ συζητήθηκε το πώς θα γίνουν οι έλεγχοι της αστυνομίας από την Αθήνα προς τον Βόλο για τους οπαδούς της ΑΕΚ και από την Θεσσαλονίκη προς τον Βόλο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Από ’κει και πέρα, όλα τα άλλα ανοιχτά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις κάμερες, το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, την τοποθέτηση καθισμάτων, τις χημικές τουαλέτες, το Ίντερνετ, τον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο, οι εμπλεκόμενες πλευρές θεωρούν ότι θα τα λύσουν άμεσα και μέσα στον απαιτούμενο χρόνο, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει… παράταση για τη διεξαγωγή του ματς ή στο ακραίο σενάριο αλλαγή της έδρας.

Κομίνης διαιτητής

Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Κομίνης από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το Σάββατο (6/5).

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επέλεξε τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα διαιτητή, αυτή την περίοδο, κάτι που περίμεναν και τα δύο αντίπαλα «στρατόπεδα», με την ελπίδα πως όλα θα κυλήσουν χωρίς προβλήματα. Αναλυτικά η διαιτησία του τελικού του Βόλου:

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Επιπρόσθετοι: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)

4ος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά)

«Ολα θα είναι έτοιμα για τον τελικό»

Βέβαιος πως, έστω και με αρκετό «τρέξιμο» μέχρι το Σάββατο, το Πανθεσσαλικό θα είναι πανέτοιμο από όλες τις απόψεις να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου.

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις που παραδέχτηκε πως υπάρχουν στην εγκατάσταση, δεσμεύτηκε πως με τη συνεργασία δήμου, ΕΠΟ και αστυνομίας θα είναι όλα εντάξει από άποψη υποδομών και ασφάλειας.

Το μήνυμα του Αχ. Μπέου για τον τελικό

Το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος έστειλε ο Αχιλλέας Μπέος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου: «Η φιλόξενη πόλη του Βόλου, με χαρά θα υποδεχθεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε μία κρίσιμη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, έχουν μία τεράστια ευκαιρία μπροστά τους. Να αποδείξουν ότι σε μία φιλόξενη και όμορφη πόλη όπως είναι ο Βόλος, και ενόψει του νέου αθλητικού νόμου, μπορεί να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν στις εξέδρες ενός γηπέδου, δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Ας χαρούμε όλοι μαζί τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ας κατακτήσει τον κύπελλο η καλύτερη»

Χθες ο Αχιλλέας Μπέος, αφού είπε πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να γίνει ένας τελικός-γιορτή, κάλεσε για τσίπουρο τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου