ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο θετικά τα μηνύματα

μόνο-θετικά-τα-μηνύματα-491281

Μόνο θετικά είναι τα συμπεράσματα και τα μηνύματα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στη Βόρεια Ιταλία μετά και το τελευταίο νικηφόρο (2-0) φιλικό ματς με την Βερόνα.
Η καλή εικόνα του Ολυμπιακού φαίνεται γενικά από όλα τα ματς που έδωσε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και οι φίλαθλοι πλέον περιμένουν τα εν Ελλάδι φιλικά για να δούνε τη νέα ομάδα που δημιούργησε ο Σάκης Τσιώλης και μέχρι τώρα παίρνει μόνο επαίνους…
Στα φιλικά της Ιταλίας ο Ολυμπιακός δέχθηκε μόνο δυο γκολ από Κρεμονέζε και στο Μονακό, είχε καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές και το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι το πρέσινγκ παντού και πάντα. Στο τελευταίο ματς με τη Βερόνα ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν. «Οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα φιλικά, αλλά έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Ήταν το τελευταίο μας τεστ στην Ιταλία και μόνο θετικά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε, αφού καθημερινά βελτιωνόμαστε».
Ο Σάκης Τσιώλης περιμένει η ομάδα να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου…
Να σημειωθεί ότι σε ακόμα ένα φιλικό ο Αργεντινός μέσος Πάολο Φραντζιπάνε ήταν ο ποδοσφαιριστής που δεν πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής, αφού μόλις προχθές – μετά τον τραυματισμό του στο Βόλο – μπήκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Τόσο στο Καρπενήσι, όσο και στο Πράτο υποβαλλόταν σε θεραπεία στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του ξενοδοχείου και έκανε περπάτημα στο γήπεδο, προκειμένου να καταφέρει να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα στερηθεί από τις 9 μέχρι τις 12 Αυγούστου τις υπηρεσίες του Ζλόταν Σέλεζι, αφού ο διεθνής Ούγγρος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έχει κληθεί στην Εθνική της χώρας του που στις 11/8 θα παίξει στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία.
Ο Ολυμπιακός θα μείνει στο Πράτο σήμερα και αύριο το βράδυ θα αναχωρήσει οδικώς για Ζυρίχη, όπου η αποστολή θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για να βρεθεί την Κυριακή το πρωί στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στο Βόλο.
Στην Ελλάδα οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν: 12/8/10 στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα, 13/8/10 στο ΕΑΚ Βόλου τον ΠΑΣ Γιάννινα, 18/8/10 την ΑΕΛ στη Λάρισα και στις
21/8/10 στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου