ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απολογισμός και ενημέρωση από την Ερασιτεχνική Νίκη

απολογισμός-και-ενημέρωση-από-την-ερα-491778

Τον απολογισμό και την ενημέρωση των φιλάθλων σε θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του συλλόγου και ιδιαίτερα του τμήματος μπάσκετ επιχειρεί η Ερασιτεχνική Νίκη μέσω χθεσινής ανακοίνωσής της. Η διοίκηση ενημερώνει τους φιλάθλους για τα δρώμενα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης.
Συγκεκριμένα: «Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την στιγμή που ανέλαβε την τύχη του ιστορικού συλλόγου κάνει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε και ενημερώνει τους φιλάθλους για τα δρώμενα στον Ερασιτέχνη.
Η πρώτη χρονιά ήταν σαφώς μια δύσκολη χρονιά, γιατί πρώτα απ’ όλα θα έπρεπε να μπει σε λειτουργία ο σύλλογος (γραφεία, γραμματεία, τηλέφωνα – ΦΑΞ κ.τ.λ.) τα οποία ξεκίνησαν από μηδενική βάση και τώρα λειτουργούν καθημερινά με συγκεκριμένα ωράρια.
Η διοίκηση του συλλόγου με την διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ να παίζει πρωτεύοντα ρόλο, προσπάθησε να αναδιοργανώσει τα τμήματα που υπολειτουργούσαν. Επανιδρύθηκε η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης η οποία πλαισιώθηκε με τους μικρούς αθλητές του παιδικού τμήματος και της έδωσαν όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει απερίσπαστα (προετοιμασία στο εξωτερικό, προπονητή εθνικών κατηγοριών, αθλητικό υλικό κ.τ.λ.)
Η ανδρική ομάδα του συλλόγου κατέληξε να τερματίσει στην τρίτη θέση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αξιόλογο πλασάρισμα για πρώτη χρονιά μετά τις μεγάλες και επίπονες προσπάθειες καλαθοσφαιριστών, προπονητών και διοίκησης.
Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την καινούργια χρονιά 2010-11 με στόχο πλέον το άλμα για τις παραπάνω κατηγορίες, προσέλαβε στη θέση του προπονητή τον γνωστό από την θητεία του και τις επιτυχίες του (δύο ανόδους μέχρι και την Α1) Θεσσαλονικιό προπονητή Ζαφειρούδη Γιώργο, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος όλου του οικοδομήματος ευρισκόμενος στην κορυφή της πυραμίδας του τμήματος. Ενίσχυσε το ρόστερ της ομάδας με πολύ προσεγμένες επιλογές όσον αφορά στην ποιότητα και τον χαρακτήρα των αθλητών, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία των καλαθοσφαιριστών Ζαρογιάννη Χρήστου (σέντερ), Θυμνιού Αδάμ (πάουερ φόργουορντ), και Αναγνωστόπουλου Χρήστου (πάουερ φόργουορντ) με μόνιμη θητεία όλων σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Επίσης, επέστρεψε ο Αναγνωστόπουλος Εμμανουήλ (πλέι μέηκερ) μετά από μία πετυχημένη χρονιά με τον ΓΑΣ Κομοτηνής.
Μεγάλο βάρος θα πέσει και στην οργάνωση των υποδομών (μίνι, τζούνιορ κ.τ.λ.) για τον λόγο αυτό προσελήφθη ο γνωστός προπονητής με άριστα δείγματα γραφής, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Καμακάς Απόστολος στον οποίο η διοίκηση καλωσορίζοντάς τον στην οικογένεια του συλλόγου τού εύχεται καλή επιτυχία. Κράτησε επίσης όλο το προπονητικό τιμ της περσινής χρονιάς με το οποίο υπήρξε άριστη συνεργασία (Καραμανώλης, Μαυρομιχάλης, Αθανασιάδης, Κυλεριώτης, Κατσικάρης).
Επειδή όμως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει και να επιτύχει χωρίς την συνδρομή ανθρώπων που στάθηκαν αρωγοί της προσπάθειας, η διοίκηση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί:
Την Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Μαβίδη Παύλο για την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλα τα επίπεδα (οικονομικά – παραχώρηση δωρεάν όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου κ.τ.λ.) δείχνοντας ότι εκτιμά την αγνή ερασιτεχνική προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου. Πραγματικά υπήρξε μία άριστη και ειλικρινής συνεργασία.
Τις Στρατιωτικές Αρχές (Ταξιαρχία και Τάγμα Π/Ν) για την βοήθεια προς τους στρατευμένους αθλητές)
Την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΙΩΝΙΑ» και τον Α.Ο.Ν.Α.Μ. για τις καθημερινές διευκολύνσεις από τους υπαλλήλους του πρώτου και για την μεγάλη οικονομική βοήθεια του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχίας. Για την βοήθεια από τον Α.Ο.Ν.Α.Μ. η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Καναβό Απόστολο και Μεταφτσή Αλέξανδρο.
Τις Αστυνομικές Αρχές για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Διαιτητές και Κριτές του αθλήματος για την συνδρομή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Τις σχολικές επιτροπές και τους Διευθυντές των 1ου, 2ου, 3ου Γυμνασίων Ν. Ιωνίας και του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας για την συνεργασία τους.
Τους επιχειρηματίες της περιοχής για τις χορηγίες προς το σύλλογο με διάφορες μορφές.
Και τέλος τους φιλάθλους το πιο ζωντανό κομμάτι του συλλόγου μας για την τεράστια βοήθειά του στους αθλητές όλων των τμημάτων μας.
Υ.Γ. Ο αριθμός που κέρδισε το μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc από την λαχειοφόρο είναι ο 4633. Το μηχανάκι κέρδισε ο Κρατίδης Ελευθέριος, μέλος της διοίκησης και την αξία της την δώρισε πάλι στον σύλλογο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου