ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη με ελλείψεις και προβλήματα

πρώτη-με-ελλείψεις-και-προβλήματα-493299

Μπορεί χθες να έγινε η πρώτη προπόνηση της κυανόλευκης ομάδας, αλλά επίσημα η προετοιμασία της Νίκης Βόλου θα ξεκινήσει την άλλη Δευτέρα. Αυτή η εβδομάδα θα «κυλήσει» περισσότερο με τεστ για τους υπό δοκιμήν παίκτες και από την ερχόμενη θα μπουν οι κυανόλευκοι στο κανονικό πρόγραμμα.

Χθες πάντως η «πρώτη» της νέας σεζόν έγινε με ελλείψεις και προβλήματα, που έφεραν ξανά μουρμούρα από τους φιλάθλους. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν άλλες μεταγραφές εκτός των Ντάνιτς και Δραγάτη για να παρουσιαστούν, ήταν κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους φιλάθλους. Αυτό ήταν το πρώτο που προβλημάτισε, αν και ο Χόρχε Μπάριος στις δηλώσεις του προανήγγειλε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν κι άλλοι παίκτες, ενώ το 80% του ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης. Επίσης σκόρπισε ανησυχία η κατάσταση με το γήπεδο, καθώς το τερέν στο Παντελής Μαγουλάς δεν μπορεί να φιλοξενήσει την προπόνηση της ομάδας. Ετσι χθες οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αποτελούμενο από τον Χόρχε Μπάριος και τον Τάκη Λουκανίδη προς το παρόν, «μετακόμισαν» στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη», που επίσης βέβαια ήταν σε άσχημη κατάσταση…

Τα μοναδικά νέα αποκτήματα ήταν οι Αντε Ντάνιτς και Αλέξης Δραγάτης, ενώ στα νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι βρίσκονταν και οι νεαροί υπό δοκιμήν Θάνος Ασημακόπουλος (19 χρόνων, αμυντικός μέσος, με θητεία στον Αγ. Ιερόθεο Αθηνών στη Δ’ Εθνική και στους Νέους του Ολυμπιακού Π.), Αλβέρτος Τοκλακίδης (στόπερ 21 χρόνων, που αγωνιζόταν στον Πολυκράτη του Β’ Τοπικού του Πειραιά), Μπενογιαννάκης Αλέξανδρος (αμυντικό χαφ, 21 χρόνων, που έπαιζε στον Ρούβα Ηρακλείου της Δ’ Εθνικής), Στέφανος Βαρούχας (ακραίος μπακ χαφ, 20 χρόνων, με θητεία σε Κόρινθο και Ηρακλή Ψαχνών), Κώστας Πάνος (19 ετών, στόπερ, από τους Νέους του ΠΑΣ Γιάννινα), Δημήτρης Κούλης (που έπαιζε στο 10ο όμιλο της Δ’ Εθνικής με τον Αετό Ανωγείων και προέρχεται από τους Νέους του Ιωνικού) και Κώστας Βλαχοκυριάκος (21 ετών, αμυντικός μέσος). Σήμερα αναμένεται να έρθουν οι επίσης νεαροί Δημήτρης Φελέκης και Παναγιώτης Κατσίκης, που προέρχονται από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα προωθήθηκαν από τους Νέους Αθλητές στην ΠΑΕ οι Κώστας Κυπτίου, Ηλίας Γκίκα και Αγγελος Αργύρης, με τους δυο πρώτους να υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα με τα χαρτιά τους. Μάλιστα ο δεύτερος εμφανίστηκε με τα πολιτικά στη χθεσινή προπόνηση.

Από την περσινή ομάδα παρόντες ήταν οι Αντώνης Σωτρίνης, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Πολύβιος Παπαϊωάννου, Χρήστος Ζαρίφης, Κώστας Καρακώστας, Σπύρος Ζάγκας και Γιάννης Φλάμος. Οσον αφορά στον τερματοφύλακα Φώτη Τάσσο που υπολογίζεται από τον Χόρχε Μπάριος για τη νέα σεζόν, αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να ενσωματωθεί στην ομάδα σύμφωνα με τον Ουρουγουανό τεχνικό. Ο Βολιώτης τερματοφύλακας είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό στον ώμο πέρυσι. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι περιμένει να μιλήσει με το Στράτο Γιδόπουλο πρώτα για να συνεχίσει στη Νίκη.

Μπάριος: «Αργήσαμε να ξεκινήσουμε»

Ο Χόρχε Μπάριος μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει από το Παντελής Μαγουλάς για το Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη». Συγκεκριμένα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Ετσι θα πρέπει να προσαρμόσουμε την προετοιμασία μας ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις 28/29 Αυγούστου που θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι για το κύπελλο. Το 60% των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, ενώ το 80% θα έχει συμπληρωθεί την επόμενη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά. Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένω και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν οι Διγκόζης, Θεοδοσιάδης, Τσάγγαρης, Μακρής και Τροΐρης, που περιμένω κάποιοι από αυτούς να έρθουν».

Για συμπαράσταση του κόσμου έκανε λόγο για ακόμη μια φορά χθες στις δηλώσεις του ο Τάκης Λουκανίδης, που μίλησε για μια νέα προσπάθεια ώστε να επιστρέψει η Νίκη στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στα Γρεβενά για το βασικό στάδιο

Η προετοιμασία της Νίκης θα ξεκινήσει ουσιαστικά τη Δευτέρα 9 Αυγούστου. Μέχρι την Παρασκευή η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ολγα Βασδέκη. Για το Σάββατο θα αναζητηθεί αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι, ώστε να τεστάρει το τεχνικό τιμ κάποιους υπό δοκιμήν ή αν δεν βρεθεί, τότε θα παίξουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές δίτερμα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιήσει η ομάδα για τις προπονήσεις της την ερχόμενη εβδομάδα, αν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν στραφεί στα Κανάλια και την Κερασιά για να βρουν αγωνιστικό χώρο που θα φιλοξενήσει την ομάδα. Πάντως από τις 16 έως τις 23 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στα Γρεβενά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου