ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα κόντρα σε Βερόνα

σήμερα-κόντρα-σε-βερόνα-492496

Το τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους θα δώσουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει για ακόμη μία φορά πρόσωπα και σχήματα. Σημερινός αντίπαλος των ερυθρόλευκων είναι η ομάδα της Βερόνα στις 8 μ.μ. στο Κομουνάλε Ντι Ροβερέτο.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του αναμένεται για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι να τσεκάρουν και να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι φετινές υποχρεώσεις είναι περισσότερες για την ομάδα του Καρδιτσιώτη τεχνικού, ο οποίος πιστεύει πως η ομάδα του θα είναι ετοιμοπόλεμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αλλωστε τα δείγματα γραφής της ομάδας μέχρι και σήμερα πείθουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο σωστό δρόμο προκειμένου να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη του Βόλου μετά από 20 χρόνια. Μέχρι σήμερα στην Ιταλία ο Ολυμπιακός Βόλου έχει επικρατήσει της Κρεμονέζε με 3-1, ενώ σε 45λεπτο τουρνουά επιβλήθηκε της Πορτογκρουάρε με 1-0 και ήρθε ισόπαλος με την Λάτσιο δίχως γκολ, χάνοντας στα πέναλτι. Παράλληλα προχθές Δευτέρα επιβλήθηκε με 2-0 της Αλ Σάαντ από το Κατάρ, τη στιγμή που είχε δώσει ακόμη ένα φιλικό επί της Μονακό το προηγούμενο Σάββατο, όπου παρά την ήττα με 1-0 οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη είχαν πολύ καλή παρουσία, αποδείχθηκε όμως πως χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά. Μέχρι το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Πράτο της Ιταλίας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα, φθάνοντας τελικά την Κυριακή τα ξημερώματα. Ακολούθως ο Σάκης Τσιώλης θα δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του, έτσι ώστε να επιστρέψουν για το τελικό μοντάρισμα. Στο σημερινό φιλικό με τη Βερόνα θα υπολογίζονται οι: Χοσέ Ρόκα, Μαρούλης, Γιακούποβιτς, Αλβάρεζ, Τομάς, Σέλεζι, Γκότοβος, Ζαραδούκας, Στάθη Ρόκας, Ψυχογιός, Σανκάρε, Μόνχε, Ουμπίντεζ, Ρίκκα, Σκάρο, Κάστρο, Πλιάγκας, Μητρόπουλος, Καπετάνος, Mαρτίν, Καμπάνταης, Σολάκης και Τσεκούρας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Χοσέ Ρόκα δεν προπονήθηκε προληπτικά, μιας και είχε χτυπήσει στα πλευρά, ενώ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Καπάνταης, ο οποίος είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα που αποκόμισε στο φιλικό με την Αλ Σάαντ. Σήμερα ο Σάκης Τσιώλης περιμένει τον Φραντζιπάνε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ο Αργεντινός μέσος είχε υποστεί θλάση που τον κράτησε μακριά από την ομάδα για ένα μήνα περίπου.

 

Τα υπόλοιπα φιλικά

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τον ΑΟ Τρίκαλα στις 12 Αυγούστου και στις 13 θα αγωνιστούν με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΕΑΚ. Πέντε μέρες μετά δηλαδή στις 18 οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και στις 21 του ίδιου μήνα στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό θα βρεθεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

 

Με Μπόντα η πρεμιέρα

Παρουσία του μεγάλου Ίμρε Μπόντα θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στις 28 Αυγούστου ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο άσος του παρελθόντος θα βρίσκεται στην έναρξη του πρωταθλήματος κοντά στην ομάδα που αγάπησε.

 

Ανακοίνωση RED EAGLES

“Το Δ.Σ και τα μέλη της λέσχης φίλων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ RED EAGLES Αγριάς εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας Χρύσανθου Αργυρού που μας άφησε άδικα, είμαστε σίγουροι πως από εκεί που είναι θα μας προσέχει. Καλό ταξίδι, αδελφέ….

To "VALIS HOTEL" χορηγός φιλοξενίας

To ξενοδοχείο "VALIS HOTEL" στην Αγριά Βόλου θα είναι ο επίσημος χορηγός φιλοξενίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μετά την υπογραφή της συνεργασίας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στη Super League, θέτοντας τους πιο υψηλούς στόχους για το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτή τη συνεργασία».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου