ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυανόλευκοι οι Ντάνιτς και Δραγάτης

κυανόλευκοι-οι-ντάνιτς-και-δραγάτης-515648

Συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια υπέγραψε ο Κροάτης επιθετικός χαφ Αντε Ντάνιτς με τη Νίκη Βόλου. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι ο πρώτος που ανακοινώνεται επίσημα από τους κυανόλευκους, ενώ στο Βόλο βρίσκεται και ο νεαρός αμυντικός χαφ Αλέξης Δραγάτης, που ήρθε από τη Ρόδο και έχει και αυτός συμφωνήσει να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα δώσουν κανονικά το παρών στη σημερινή «πρώτη» της ομάδας.
Ο Ντάνιτς έπαιζε στην Ντουμπρόβνικ και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά. Ο Δραγάτης πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στις δοκιμές της Γλυφάδας ο Χόρχε Μπάριος και ο Τάκης Λουκανίδης.
Να θυμίσουμε ότι τελειωμένη θεωρείται η υπόθεση του Βαγγέλη Στουρνάρα που θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ σήμερα ή αύριο στον Βόλο θα γίνει το τελικό ραντεβού με το Σάκη Θεοδοσιάδη, που ο Στράτος Γιδόπουλος δηλώνει πως έχει συμφωνήσει και μένουν τα τυπικά. Το ίδιο υποστηρίζεται από την πλευρά της ΠΑΕ και για τον έμπειρο επιθετικό Θωμά Μακρή, που θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ομάδα, αν και πρέπει να λυθεί πρώτα ένα οικογενειακό ζήτημα που έχει προκύψει.
Οπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί και ο Παραγουανός επιθετικός Μαλντονάδο, που αναμένεται επίσης να ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Νίκου Τροΐρη, αφού βρίσκεται το στρατιωτικό στη μέση και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύση για τη μετάθεσή του. Αν οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στο Βόλο, τότε θα αποτελέσει παίκτη του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας. Προς το παρόν, αν και υπάρχει διάθεση συνεργασίας και από τις δυο πλευρές, δεν είναι τίποτα σίγουρο.
Τηλέφωνο από το Στράτο Γιδόπουλο περιμένει ο Αγγελος Διγκόζης, που θα πρέπει να συμφωνηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Μια πρώτη επαφή έγινε και με τον Μπάμπη Μπλιθικιώτη, αλλά δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις. Εγινε μια διερευνητική συζήτηση και ο έμπειρος μέσος που έχει φορέσει και στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα, απλά εξέφρασε το ενδιαφέρον να επιστρέψει.
 
Αναβολή για Τσάγγαρη
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Γιάννης Τσάγγαρης για να μείνει ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πάντως χθες είχαμε αλλαγή δεδομένων, καθώς από τη στιγμή που βρέθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της Καρδιτσιώτικης ομάδας και η ΠΑΕ Νίκη δεν είχε νέα επαφή με το Βολιώτη μέσο, ο Τσάγγαρης το σκέφτεται ακόμη και να παραμείνει στην Καρδίτσα.
 
Ντάνιτς: «Υψηλές απαιτήσεις»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αν και είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην Ελλάδα. Ξέρω πως οι απαιτήσεις των οπαδών είναι υψηλές, αλλά το ίδιο ισχύει και για μένα καθώς έχω πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου γι’ αυτό και είμαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω και να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για την ομάδα μου. Μπορώ να παίξω και στις δυο πτέρυγες. Ελπίζω ότι τελικά θα το καταφέρουμε. Στόχος είναι η ομάδα να αλλάξει κατηγορία».
 
Δραγάτης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω»
«Είναι το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και η πρώτη μου προετοιμασία με επαγγελματική ομάδα. Τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα για μένα, αλλά πιστεύω ότι με σωστή δουλειά θα καθιερωθώ. Θέλω να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που με επέλεξαν οι άνθρωποι της Νίκης και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα και για εμένα». 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου