ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλυτη ικανοποίηση στο ΝΟΒΑ για τα πέντε μετάλλια και τις διακρίσεις των δελφινιών του

απόλυτη-ικανοποίηση-στο-νοβα-για-τα-πέ-491683

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι άπαντες στο ΝΟΒΑ με την εμφάνιση των νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών στο Μαρούσι. Με συμμετοχή 1,170 αθλητών από 150 περίπου σωματεία από όλη την επικράτεια διεξήχθη ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ο ΝΟΒΑ με αποστολή 19 αθλητών κατάφερε να σημειώσει σημαντικές διακρίσεις, αφήνοντας τους προπονητές των αγωνιστικών κατηγοριών Βασίλη Κατσικόπουλο και Γιάννη Προφυλλίδη ευχαριστημένους, τόσο για τις επιδόσεις των αθλητών, όσο και για την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Συγκεκριμένα ο ιστορικότερος όμιλος της πόλης μας κατέκτησε πέντε μετάλλια, δύο χρυσά με την Ηρώ Τζιντρούδη-Γαϊτανίδη στα 100 πεταλούδα και 200 ύπτιο με ισάριθμες ατομικές επιδόσεις και ένα αργυρό με την ίδια αθλήτρια στα 200 μικτής ατομικής επίσης με ατομική επίδοση. Ο Γιάννης Σαμαράς κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στα 50 ελεύθερο με ατομική επίδοση και τέλος στα 4×100 ελεύθερο παμπαίδων Α η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Γιάννη Σαμαρά, Τάσο Μπουρμπούλια, Βάιο Κουτσερή και Ορφέα Βαρβαρέλη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, πετυχαίνοντας ατομική επίδοση.
Με την ίδια σύνθεση ο όμιλος κατέκτησε την τέταρτη θέση και στα 4×200 ελεύθερο, συντρίβοντας την καλύτερη επίδοσή τους.
Η Μάχη Καραλή είχε συμμετοχή σε δύο τελικούς, κατακτώντας την πέμπτη θέση στα 100 πρόσθιο και την έκτη στα 200 πρόσθιο με ισάριθμες ατομικές επιδόσεις.
Ο Γιάννης Σαμαράς επίσης με ατομική επίδοση κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 100 ελεύθερο. Η Σύλβια Καρασμάνογλου είχε δύο συμμετοχές στους τελικούς κατακτώντας την έβδομη θέση στα 100 ελεύθερο και την όγδοη στα 50 ελεύθερο. Ο Στέφανος Παπαναστασίου κατέκτησε την έκτη θέση στα 1500 ελεύθερο και την όγδοη στα 800 ελεύθερο.
Τέλος οι Φώτου Ελευθερία, Ράϊου Κωνσταντίνα, Τζιντρούδη-Γαϊτανίδη Ηρώ και Γιαννούλη Μαρία κατέκτησαν την έκτη θέση στα 4×200 ελεύθερο και την έβδομη στα 4×100 ελεύθερο και 4×100 μικτής ομαδικής καταρρίπτοντας την παλαιά επίδοσή τους.
Συμμετείχαν με πολύ καλή παρουσία και ατομικές επιδόσεις και οι Γάκη Αθανασία, Πανταζή Μαρία, Αλεξίου Χαρά, Μεφσούτ Κατερίνα, Χαρίση Κων/να, Καραλής Βαγγέλης, Προβιάς Λευτέρης, Κρατήρας Νίκος.
Συνολικά ο όμιλος κατακτώντας 86 βαθμούς είναι τέταρτη ομάδα της περιφέρειας στις κατηγορίες και δέκατη έκτη σε σύνολο 92 ομίλων που βαθμολογήθηκαν.
Το μέλλον τους ανήκει και οι ιθύνοντες του ΝΟΒΑ είναι απόλυτα σίγουροι για την εξέλιξή τους. Την ομάδα συνόδευσαν στους αγώνες οι προπονητές, η έφορος του τμήματος και γονείς των κολυμβητών – τριών.
Ο πρόεδρος του Ομίλου, Χρήστος Γεροβασίλης, τα μέλη του Δ.Σ. και η έφορος κολύμβησης Χριστίνα Αλεξοπούλου, συγχαίρουν τους αθλητές-τριες και τους καταξιωμένους προπονητές τους κ.κ. Κατσικόπουλο και Προφυλλίδη για τις επιτυχίες και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου