ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6 από τα 12 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

6-από-τα-12-μετάλλια-κατέκτησαν-οι-αθλητέ-508786

Θριαμβευτική εμφάνιση πραγματοποίησαν και πάλι οι μικροί αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος κατηγορίας παμπαίδων – παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Στο αγώνα συμμετείχαν όλοι οι χιονοδρομικοί σύλλογοι της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της χιονοδρομίας, και συνολικά ογδόντα έξι αθλητές/τριες, ενώ ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες. Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου τις δύο ημέρες του αγώνα κατέκτησαν 6 από τα συνολικά 12 μετάλλια των αγώνων και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, κατακτώντας το πρωτάθλημα για τον ΕΟΣ Βόλου και στη μικρή κατηγορία.

Ο ΕΟΣ Βόλου, μετά τις σπουδαίες διακρίσεις των αθλητών του σε όλες της κατηγορίες, είναι και πάλι Πρωταθλητής Σύλλογος Ελλάδος στα αλπικά αγωνίσματα.

Το Δ.Σ. του ΕΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει τους προπονητές των αγωνιστικών κατηγοριών (παμπαίδων – παγκορασίδων, παίδων – κορασίδων και αντρών – γυναικών) Τασία Κοκκίνη, Κώστα Παπακρίβο και Αλέξανδρο Τσακνάκη, καθώς και τους σπουδαίους αθλητές του συλλόγου για τις διακρίσεις και τις νίκες που κατέκτησαν και χάρισαν στον σύλλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. Η μεθοδική και υψηλών προδιαγραφών προπόνηση και η επιμονή των αθλητών μας απέδωσε για άλλη μια χρονιά καρπούς και διατήρησε τον σύλλογο στην κορυφή της βαθμολογίας στα αλπικά αγωνίσματα, αφού συνολικά κατακτήθηκαν 51 από τα 114 μετάλλια του πρωταθλήματος των κατηγοριών παμπαίδων – παγκορασίδων, Π1-Κ1, Π2-Κ2.

Στο αγώνισμα GS οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων 1ος Παπακρίβος Βασίλειος, 3ος Κλαψόπουλος Γεώργιος, 19ος Γεωργίου Ζαχαρίας, 21ος Γκοντουράς Βασίλης, 26ος Στραπάτσας Κωνσταντίνος 31ος Μαρκόπουλος Ιωάννης και 39ος Ρόρρης Αλέξανδρος.

Κατηγορία παγκορασίδων 2η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 3η Ασβεστά Άννα, 4η Μακρυγιάννη Δήμητρα, 10η Σκιαθίτη Ελένη και 28η Παπακυρίτση Μαρία.

Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων 2ος Κλαψόπουλος Γεώργιος, 4ος Παπακρίβος Βασίλειος, 19ος Γκοντουράς Βασίλης, 22ος Στραπάτσας Κωνσταντίνος, 24ος Γεωργίου Ζαχαρίας, 32ος Μαρκόπουλος Ιωάννης και 36ος Ρόρρης Αλέξανδρος.

Κατηγορία παγκορασίδων 2η Ασβεστά Άννα, 4η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 10η Σκιαθίτη Ελένη, 12η Μακρυγιάννη Δήμητρα και 25η Παπακυρίτση Μαρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου