ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος και Λευτέρης Δενελάβας οι μεταγραφές έκπληξη του Θησέα

νίκος-και-λευτέρης-δενελάβας-οι-μεταγ-490540

Σε καρέ μεταγραφών προχώρησε η διοίκηση του Θησέα. Η ομάδα της Αγριάς έκανε το “κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση των Νίκου και Λευτέρη Δενελάβα που είχαν μείνει ελεύθεροι από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ενώ προχώρησε και στην απόκτηση άλλων δύο… αδερφών, των Παναγιώτη και Κώστα Καραγκέλη. Η νέα διοίκηση του συλλόγου είχε υποσχεθεί πως θα ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει της ερχόμενης χρονιάς και φαίνεται πλέον από τις υποσχέσεις να περνάει στις πράξεις με τον καλύτερο δυνατό μάλιστα τρόπο.

Ο Νίκος Δενελάβας αποτέλεσε την περασμένη χρονιά το στυλοβάτη της άμυνας του Ιάσονα, ενώ αδιαμφισβήτητα η εμπειρία που διαθέτει με θητεία σε επαγγελματικά πρωταθλήματα με Ολυμπιακό Βόλου και Κιλκισιακό θα είναι πολύτιμη για το Θησέα στην προσπάθεια που θα κάνει για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ν. Δεναλάβας έχει επίσης και δύο περάσματα από την ομάδα του Εθνικού.
Ο αδερφός του Λευτέρης από την άλλη διετέλεσε αρχηγός πέρυσι του Ιάσονα Άλλης Μεριάς και αναδείχθηκε μάλιστα και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με συνολικά 17 τέρματα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Τοξότη και Νηλέα. Σίγουρα πρόκειται για δυο πολύ σημαντικές προσθήκες για την ομάδα της Αγριάς, που ούτως ή άλλως είναι καταδικασμένη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Πάντως πέραν των αδερφών Δενελάβα ο Θησέας προχώρησε και στη συμφωνία με άλλους δύο παίκτες σε καίριες θέσεις. Ο ένας είναι ο αμυντικός, Κώστας Καραγκέλης που πέρυσι αγωνιζόταν επίσης στην Άλλη Μεριά και ο άλλος ο αδερφός του Παναγιώτης, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε και αυτός με τα χρώματα του Ιάσονα.
Σε αυτές τις προσθήκες αν προσθέσουμε και τις μεταγραφές του σέντερ φορ Λεωνίδα Κόρμπα, του
τερματοφύλακα Αποστόλη Τσάνα και του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού Δημήτρη Κουλοχέρη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα του Θησέα θα παρουσιασθεί ενισχυμένη τη νέα χρονιά, αντικαθιστώντας επάξια τις απώλειες των Βαΐτση και Διάκου που αποχώρησαν για λογαριασμό της ΑΕ Διμηνίου.
Πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας, Τάκης Παρισάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε ξανακαθίσει στον πάγκο του Θησέα, θα έχει όλο το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του, μιας και το ρόστερ έχε σχεδόν κλείσει, και από μεθαύριο Δευτέρα οπότε και έχει οριστεί η “πρώτη” της ομάδας (6.30 μ.μ.) να ξεκινήσει απρόσκοπτα την προετοιμασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου