ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Να μεγαλουργήσω με τον ΠΑΟ»

να-μεγαλουργήσω-με-τον-παο-497111

Να μεγαλουργήσει με την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ο στόχος του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, παρουσιάστηκε επίσημα στους Ελληνες εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει τίτλους με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. «Ηρθα στον ΠΑΟ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να προσαρμοστώ και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Οταν αυτό γίνει, τότε με φυσικό τρόπο μπορώ να ηγηθώ της άμυνας της ομάδας», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, στην πιο δυνατή και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και ελπίζω η άφιξή μου εδώ να συνδυαστεί με τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας μου».

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού, αλλά και το παρελθόν του, ο Μπουμσόνγκ τόνισε: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν μετράει το παρελθόν και το βιογραφικό. Καθημερινά πρέπει να αγωνίζομαι και να αποδεικνύω τι μπορώ να κάνω. Οταν έρχεσαι σε μία νέα ομάδα οφείλεις να δείξεις αυτό που περιμένουν. Όταν μία ομάδα κάνει κινήσεις που δείχνουν πόσο σε θέλει, δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να ανταποκριθείς σε αυτήν την εμπιστοσύνη. Θέλω να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟ κι εγώ να μεγαλουργήσω μαζί του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων αποκάλυψε και το πρόσωπο που παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή και τις αποφάσεις του. «Έχουμε ισχυρό δεσμό, ειδικά με την μητέρα μου. Η διάθεσή μου είναι να τη συμβουλεύομαι πάντα και να είναι παρούσα στη ζωή μου, σε κάθε σημαντική μου απόφασή », δήλωσε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου!

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε: «Ενα κλαμπ για να είναι μεγάλο πρέπει να έχει μεγάλο και φανατικό κοινό. Θα τα δώσω όλα για να πάρει τίτλους η ομάδα μου και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους».

Για το για πόσα χρόνια πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ο Γάλλος αμυντικός είπε:

«Είμαι 30 ετών και υπέγραψα τριετές συμβόλαιο. Θα ήθελα να παίζω και πέντε και δέκα χρόνια ακόμα. Ξέρω, όμως, πως πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου και θα ήθελα αυτό να γίνει με τον Παναθηναϊκό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο καλύτερα γίνεται».

Ο Μπουμσόνγκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα, τονίζοντας, όμως, πως για αυτόν προέχει το τριφύλλι. «Εμένα το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό, αυτός είναι η προτεραιότητα μου. Αν έρθει μέσα από τις εμφανίσεις μου και κλήση στην εθνική, αυτό θα είναι κάτι εξαιρετικό».

Για την εικόνα που έχει για τη νέα του ομάδα. «Η εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είναι ομοιογενής όσον αφορά τη σύστασή της Αποτελείται από Έλληνες και ξένους διεθνείς παίκτες. Αυτό δημιουργεί μίγμα επιτυχίας. Όσον αφορά το τι μπορώ να προσφέρω αγωνιστικά, θεωρεί εμπειρία, ενθουσιασμό και σίγουρα τη θέλησή μου για να ικανοποιήσει ο Παναθηναϊκός τις αγωνιστικές μου φιλοδοξίες και να πρωταγωνιστεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου