ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με το δεξί για το πόλο της Νίκης

πρεμιέρα-με-το-δεξί-για-το-πόλο-της-νίκη-494923

Πρεμιέρα όπως ακριβώς την ήθελε πραγματοποίησε η ομάδα πόλο της Νίκης, που επικράτησε στο Κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας της Τρίαινας Βούλας με σκορ 10-7 στην πρώτη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Σήμερα με Πόρτο Ράφτη στις 12.00 το επόμενο παιχνίδι και με ΚΟ Καλαμαριάς στις 20.00 κλείνει η 2η ημέρα των αγώνων.

Σε ένα παιχνίδι εξ ορισμού δύσκολο μιας και ο αντίπαλος ήταν δυνατός αλλά υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας, η Νίκη Βόλου μποστά σε πολύ κόσμο, έκαμψε τελικά την αντίσταση της Τρίαινας Βούλας επικρατώντας με 10-7. Νωχελικοί εμφανίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Τρίαινα και προηγήθηκε στο πρώτο οχτάλεπτο με σκορ 3-2. Στο δεύτερο οχτάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα συνήλθε και ισοφάρισε σε 5-5 ενώ στις αρχές είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-3.
Στην επανάληψη ωστόσο οι παίκτες της Νίκης μπήκαν στην πισίνα αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς και τελικά το κατάφεραν. Με κορυφαίους τους Λευτέρη Παρασκευά που τελείωσε το ματς με τρία τέρματα και Κρίτο Β. που σημείωσε δύο, οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν επιμέρους σκορ 3-1 στο τρίτο οχτάλεπτο και ανάγκασαν τον αντίπαλο να κυνηγά το σκορ. Στην τελευταία περίοδο η Τρίαινα προσπάθησε αλλά δε μπορούσε να κάμψει την αντίσταση της Νίκης καθώς η ανωτερότητα των παικτών του Δημήτρη Μπλάνα, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Τελικά το επιμέρους σκορ διαμορφώθηκε στο 2-1 για τη Νίκη, πιο εύκολα όμως απ’ ό,τι δείχνει η διαφορά του ενός τέρματος, και στο σύνολο 10-7 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Για τους «κυανόλευκους» τρία τέρματα πέτυχε ο Κρίτος, δύο ο Παρασκευάς Λ. και από ένα οι Σκοτεινιώτης, Πετρίδης, Τάσιος, Φτούλης και Μαχαίρας.

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 3-2, 3-1, 2-1.

Την αποστολή της Νίκης αποτελούσαν οι: Αδαμάσογλου Γιώργος, Μπατζιάκας (τερματοφύλακες), Παρασκευάς Λευτέρης, Μαχαίρας Γιάννης (αμυντικοί), Φτούλης Γιάννης, Ευαγγελινός Ανδρέας (φουνταριστοί), Βασίλης Παρασκευάς, Πετρίδης Λεωνίδας, Σκοτεινιώτης Κώστας, Λιάγκος Αχιλλέας, Τάσιος Στέφανος, Μάκος Ιωάννης, Νικολάου Γιώργος, Στεφανόπουλος Στέφανος, Κρίτος Βασίλης (περιφερειακοί) και οι 14χρονοι Σκρέτας Κων/νος και Τζίντζος Ευάγγελος.

Το σημερινό πρόγραμμα
12.00 Νίκη-Πόρτο Ράφτη
20.00 Νίκη-ΚΟ Καλαμαριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου